Telekom, parteneriat cu Samsung şi activări în cadrul UNTOLD 2017 Telekom, parteneriat cu Samsung şi activări în cadrul UNTOLD 2017
Telekom şi Samsung Electronics România anunţă colaborarea din cadrul festivalului UNTOLD 2017, care presupune o serie de activități bazate pe tehnologie de ultimă generaţie,... Telekom, parteneriat cu Samsung şi activări în cadrul UNTOLD 2017

Telekom şi Samsung Electronics România anunţă colaborarea din cadrul festivalului UNTOLD 2017, care presupune o serie de activități bazate pe tehnologie de ultimă generaţie, menite să transforme festivalul într-un punct de referinţă al industriei divertismentului.

În plus, Samsung Galaxy S8, devine telefonul oficial UNTOLD 2017. „Credem în puterea tehnologiei de a amplifica magia evenimentului UNTOLD şi, împreună cu partenerii noştri de la Samsung, ne propunem ca anul acesta, dincolo de atmosfera incendiară oferită de artişti şi de surprizele pregătite de Telekom în zona de relaxare şi pe scena Galaxy by Telekom, să oferim publicului oportunitatea de a testa tehnologiile de ultimă generaţie, toate acestea promiţând o experienţă inedită de festival”, a declarat Ruxandra Rău, Director Brand & Communication Strategy, Telekom Romania.

De la senzațiile tari oferite de surfing și sărit cu parașuta prin intermediul tehnologiei VR, la evadarea dintr-un Escape Room sau la opțiunea fotografiilor infinite în camera oglinzilor şi o zonă de relaxare, parteneriatul Telekom-Samsung va oferi participanţilor experiențe unice.

„Tehnologia devine anul acesta, la UNTOLD, poarta de acces către o serie de noi experiențe inedite. Tocmai de aceea ne propunem să amplificăm bucuria festivalului Untold în oricare dintre zonele Samsung & Telekom unde se poate interacționa cu camera Gear 360, cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8 sau cu casca de realitate virtuală Gear VR. Pentru cei care sunt pentru prima dată la un festival precum UNTOLD, vom avea un workshop de fotografie prin care să îi asigurăm că vor putea avea cele mai bune fotografii în fața scenei. Ii invităm pe cei care participă la UNTOLD să urmărească pagina de Facebook Samsung România pentru a fi la curent cu toate surprizele pe care le pregătim”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics.

Anul acesta, pe lângă cele două zone Telekom, scena Galaxy by Telekom şi zona de relaxare Telekom, participanţii la festivalul UNTOLD se vor putea bucura de un spaţiu dedicat tehnologiei VR – Domul Telekom powered by Samsung, din zona Candy Land.

În zona de relaxare Telekom, cei prezenţi își vor putea încărca bateriile telefoanelor sau tabletelor şi vor beneficia de Wi-Fi gratuit de la Telekom şi de un portal interactiv cu informaţii despre concursurile şi surprizele pregătite de companie în cele patru zile de festival.

Mai mult, capacitatea reţelei mobile Telekom a fost mărită anul acesta de peste patru ori în zona unde se va desfăşura festivalul, pentru a susţine simultan zecile de mii de conexiuni de voce şi date.

De asemenea, fanii UNTOLD 2017 vor avea şansa de a câştiga telefoane Samsung Galaxy S8, pe lângă alte surprize şi activări inedite.

Începand din luna iunie, Telekom pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai noi piese ale artiştilor din line-up-ul Untold 2017, în aplicaţia Untold – secţiunea dedicată Telekom Radio Untold 2017 Reveal. Totodată, toţi clienţii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vor merge la festivalul de muzică Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: