Cele mai recente informaţii vehiculate în presa japoneză afirmă faptul că Nintendo, una dintre cele mai cunoscute companii de dezvoltare și publicare de jocuri...
nintendoCele mai recente informaţii vehiculate în presa japoneză afirmă faptul că Nintendo, una dintre cele mai cunoscute companii de dezvoltare și publicare de jocuri video, plănuieşte să creeze conţinut pentru smartphone-uri, fix acele device-uri care fură din audienţa companiei.

Nu vom vedea o reiterare a Zelda, unul dintre cele mai bine vândute titluri ale companiei japoneze, însă am putea vedea mini-jocuri şi conţinut video.

De asemenea, se pare că Nintendo nu va intra pe segmentul jocurilor sau aplicaţiilor plătite, preferând să stârnească iar apetitul utilizatorilor de smartphone-uri spre achiziţionarea consolelor şi a jocurilor.

Deşi zvonurile nu au fost confirmate încă de oficialii companiei, o astfel de mişcare este mai mult ca posibilă, mai ales că aceştia precizau chiar de anul trecut faptul că ar trebui să profite de existenţa telefoanelor mobile inteligente.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: