Potrivit celor mai recente informaţii vehiculate în presa de peste ocean, gigantul din social media Facebook pregăteşte lansarea unei noi aplicaţii menite să încurajeze...
facebookPotrivit celor mai recente informaţii vehiculate în presa de peste ocean, gigantul din social media Facebook pregăteşte lansarea unei noi aplicaţii menite să încurajeze împărtăşirea de conţinut privat transformând în acelaşi timp procesul într-unul şi mai personal.

Jurnaliştii TechCrunch citează mai multe surse care susţin faptul că noua aplicaţie, care poartă numele de cod “Moments” le va oferi utilizatorilor o interfaţă de tip grilă prin intermediul căreia vor putea împărţi momente private cu prietenii lor şi cu familia.

Se pare  că scopul acestei aplicaţii ar fi acela de a ajuta utilizatorii Facebook care vor să share-uiască conţinut intim doar cu contactele apropiate şi care au fost dezamăgiţi de toate setările complicate pe care reţeaua le-a făcut pentru a oferi intimitatea posturilor.

Dacă acest proiect se va lansa, şi nu se va dovedi doar un test al Facebook, ar fi un indicator foarte bun al faptului că gigantul american caută în continuare să câştige încrederea utilizatorilor care se gândesc să părăsească reţeaua din pricina permanentelor schimbări din news feed sau ale setărilor de privacy.

Referitor la această informaţie, un purtător de cuvânt al Facebook a pus la dispoziţie răspunsul standard al companiei: “nu comentăm pe seama zvonurilor sau a speculaţiilor”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: