TCL și mogulul Activision îți aduc o nouă experiență de gaming TCL și mogulul Activision îți aduc o nouă experiență de gaming
Popularitatea jocurilor video pe plan mondial a înregistrat o creștere accelerată în ultima perioadă, iar industria de gaming a prosperat, ceea ce adus la... TCL și mogulul Activision îți aduc o nouă experiență de gaming

Popularitatea jocurilor video pe plan mondial a înregistrat o creștere accelerată în ultima perioadă, iar industria de gaming a prosperat, ceea ce adus la apariția și lansarea de noi jocuri, gata să bucure casele utilizatorilor din lumea întreagă. TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, trebuia să fie alături de fanii profesioniști și amatori ai jocurilor video prin noi serii de televizoare, optimizate pentru gaming, și un parteneriat de top cu Activision. 

Federația Interactivă a Software-ului din Europa (ISFE) și Federația Europeană a Dezvoltatorilor de Jocuri (EGDF), care au emis un raport comun despre industria de jocuri din Europa, spun că în anul 2020 s-au cheltuit aproximativ 23 de miliarde de euro pentru jocuri video pe tot continentul european, ceea ce înseamnă că interesul publicului este constant față de gaming, iar așteptări sunt din ce în ce mai mari.

TCL este unul dintre suporterii consecvenți ai comunității internaționale de jocuri video, de mulți ani, tocmai de aceea a decis să continue colaborarea cu Activision, una dintre cele mai mari companii de gaming de pe piață, devenind, anul acesta, partenerul TV oficial pentru Call of Duty®: Vanguard.

Game master Pro

Pentru gameri, un televizor cu o capacitate bună de răspuns este la fel de important ca unul cu o imagine bună. Astfel, combinația inteligentă dintre: HDMI 2.1 și Auto Low Latency de la TCL face ca utilizatorii să experimenteze cea mai mică rată de lag posibilă, sub 15 secunde, și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat.

Mai mult, Seria X este excelentă pentru gaming pentru că încorporează Game master Pro, cu rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 4K, cu până la 120 de cadre pe secundă, și Variable Refresh Rate pentru un joc fluid și cât mai detaliat.  Astfel, fie că ești un pasionat al filmelor, un devorator de seriale, un fan înfocat al meciurilor de fotbal, un entuziast al canalelor de știri sau un devorator de jocuri, prin tehnologiile TCL, ai parte de o experiență de vizionare de neuitat.

TCL și Activision așteaptă cu nerăbdare ca fanii să experimenteze noul Call of Duty®: Vanguard, în toată splendoarea și complexitatea sa, pe televizoarele TCL, începând cu luna noiembrie.

Detalii despre TCL Mini LED 8K  TV X92 Series pot fi găsite aici și despre TCL OD Zero Mini LED 8K TV X92 Pro Series aici.

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: