Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa locală de profil, va lansa începând cu luna noiembrie o...
vienaOperatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa locală de profil, va lansa începând cu luna noiembrie o serie de oferte pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

În oferta transportatorului sunt incluse 9 capitale europene în care sunt organizate anual pieţe de Crăciun, perioada de vânzare a biletelor fiind 1 noiembrie – 14 decembrie 2014.

Astfel, pentru tarife ce pleacă de la 160 de euro de persoană, turiştii pot vizita piaţa de Crăciun de la Praga, în preţ fiind inclus transportul, 3 nopţi de cazare cu mic dejun şi taxele de aeroport. Tarifele sunt valabile în limita locurilor disponibile, atât la avion, cât şi la hotel.

taromSejururile sunt flexibile şi pot fi organizate şi pentru alte hoteluri şi pentru un număr variabil de nopţi, la cererea pasagerilor, în cadrul perioadei de călătorie: 15 noiembrie-21 decembrie 2014 (ultima dată de retur).

Alte oferte includ Amsterdam (de la 231 de euro/sejur/persoană), Paris (269 de euro), Munchen (236 de euro), Roma (197 de euro), Frankfurt (212 euro), Bruxelles (225 euro), Barcelona (217 euro) şi Viena (176 de euro de persoană pentru un sejur).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: