COSMOTE România introduce în avans tarifele promoţionale de roaming reglementate de UE disponibile în Croaţia, una dintre cele mai faimoase destinaţii turistice, preconizată să...
cosmote gadget trendsCOSMOTE România introduce în avans tarifele promoţionale de roaming reglementate de UE disponibile în Croaţia, una dintre cele mai faimoase destinaţii turistice, preconizată să intre în Uniunea Europeană începând cu 1 iulie 2013.

Astfel, de astăzi, clienţii rezidenţiali şi de business pot beneficia  de tarifele corespunzătoare Grupului 1 ale planului de tarifare standard Roaming Avantaj, ale opțiunii Roaming Traveler sau ale extraopţiunilorTravel & Surf, şi în timpul călătoriilor în Croaţia.

Prin utilizarea Roaming Avantaj, toţi clienţii postpaid şi prepaid, de business şi rezidenţiali, beneficiază de tarifele corespunzătoare Grupului 1: 0,29 Euro/min (fără TVA) pentru apeluri iniţiate, 0.08 Euro/min (fără TVA) pentru apeluri primite şi 0.09 Euro/SMS (fără TVA) pentru mesaje trimise şi 0.70 Euro (fără TVA)/MB pentru trafic de date în roaming.

Croaţia este una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice alese de români pentru vacanţă, iar acum toate momentele speciale petrecute aici pot fi împărtăşite cu familia şi prietenii. Chiar înainte de intrarea oficială a Croaţiei în Uniunea Europeană, oferim tuturor clienţilor preţuri promoţionale, astfel încât să nu aibă grija costurilor şi să se bucure mai mult de şederea lor în această ţară frumoasă

Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România

Mai mult, minutele naţionale şi internaţionale incluse în abonamente pot fi utilizate pentru a vorbi din străinătate, activând gratuit extraopţiunea Roaming Traveler, iar utilizatorii de Internet pot beneficia de mai mult trafic de date, de la 30MB până la 300MB, cu preţuri care încep de la 2.48 euro (TVA inclus) până la 24.8 euro (TVA inclus) cu ajutorul extraopțiunilor Travel & Surf.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: