Târg de Crăciun în Aeroportul Otopeni Târg de Crăciun în Aeroportul Otopeni
Dacă ziua de mâine vă prinde între avioane, în drum spre vreun city break prelungit prin vreun oraș european sau spre o destinație însorită,... Târg de Crăciun în Aeroportul Otopeni

Dacă ziua de mâine vă prinde între avioane, în drum spre vreun city break prelungit prin vreun oraș european sau spre o destinație însorită, nu ratați surpriza pregătită de conducerea aeroportului Otopeni și de partenerii săi!

Astfel, Compania Națională Aeroporturi București, în claborare cu Aeroportul Nurnberg, cu sprijinul companiei Wizz Air, organizează joi, 10 decembrie 2015, începând cu ora 11.00, un târg de Crăciun în Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

La Târgul de Crăciun, care se va desfășura în noul terminal Plecări al Aeroportului Henri Coandă, pasagerii sunt invitați să deguste produse servite la celebrul Christkindlmarkt (Târgul de Crăciun) din Nurnberg: turtă dulce, vin fiert, ceai cald.

Veți putea asculta muzică tradițională germană, admirând, totodată, frumusețea costumelor populare ale landului Bavaria, din Germania. Cei prezenți la Târg vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de Aeroportul Nurnberg și Wizz Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: