Tara in care boala vine la pachet cu disperarea si umilinta – “Asta-i Romania!” Tara in care boala vine la pachet cu disperarea si umilinta – “Asta-i Romania!”
Sambata, la “Asta-i Romania”, Mihai Ghita si echipa emisiunii ne prezinta un material cutremurator, realizat intr-unul din cele mai mari spitale din Capitala. Acolo,... Tara in care boala vine la pachet cu disperarea si umilinta – “Asta-i Romania!”

Sambata, la “Asta-i Romania”, Mihai Ghita si echipa emisiunii ne prezinta un material cutremurator, realizat intr-unul din cele mai mari spitale din Capitala.

Acolo, bolnavii aduc de acasa pana si dezinfectantul vital pentru operatie. In timp ce bolnavul zace pe patul spitalului, rudele fac carare pana la farmaciile asezate strategic in buza unitatii medicale.

Scena se repeta in fata oricarui spital. Platitori de asigurari de sanatate pleaca in cautarea tratamentului salvator, dupa ce li s-a spus sec: “nu avem, nu exista”!

1

“Concluzia e una si trista! In timp ce alesii nostri se trateaza pe zeci de mii de euro prin marile spitale ale lumii, muritorii de rand sunt victimele unui sistem bolnav si el.

De ce? Aceasta e intrebarea. Atata vreme cat cotizam si bagam in buzunarul statului bani grei? Ce spun reprezentantii spitalului despre aceste situatii veti afla urmarind <Asta-i Romania!>”, spune Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii.

Mihai Ghita_Kanal D

Urmariti un material zguduitor, despre cum functioneaza sistemul sanitar din Romania, sambata, la “Asta-i Romania!”, de la ora 23:00, la Kanal D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: