Tamaris reinterpretează curentul retro-chic într-o manieră contemporană Tamaris reinterpretează curentul retro-chic într-o manieră contemporană
Colecţia de Primăvară-Vară 2016 este în mod clar într-o etapă de schimbare. Tendinţele încercate şi testate întalnesc noi siluete care zguduie lumea modei. Din... Tamaris reinterpretează curentul retro-chic într-o manieră contemporană

Colecţia de Primăvară-Vară 2016 este în mod clar într-o etapă de schimbare. Tendinţele încercate şi testate întalnesc noi siluete care zguduie lumea modei. Din cele mai vechi timpuri, până la nebunii ani ’70, Tamaris rememorează şi reinterpretează curentul retro-chic într-o manieră contemporană. Încălţămintea sport oferă o declaraţie vibrantă a modei: arată-ţi culorile!

Încălţămintea sport reprezintă atracţia de pe podium şi se potriveşte cel mai bine cu moda străzii. Ca urmare a succesului din sezonul toamnă-iarnă  ’15, modelele de jogging şi alergare au început un alt sezon de succes. În acest sens, noile modele au demonstrat că moda este un joc fără reguli.

Acest lucru se datorează din ce în ce mai mult graniţei dintre sportivitate şi moda străzii care se estompează tot mai mult. În timpul verii, pantofii trendy fără toc sunt combinaţi după dorinţă cu fuste feminine, rochii vaporoase sau culottes, iar experimentarea culorilor este permisă.

Tamaris foloseşte o gamă extinsă de culori, aflându-se la polul opus al monotoniei. Combinaţiile luminoase de culoare, mixate cu aspecte metalice sau animal print, asigură un look contrastant şi la modă. Cei care care găsesc lucrurile un pic prea colorate pot alege modelele monocromatice sau cele alb-negru. Confortul este asigurat de talpa ultra-light de înaltă performanţă şi materiale precum plasa pentru aerisire şi neoprenul.

Noile modele oferă în avanpremieră cea mai recentă inovaţie Tamaris: branţul moale. Talpa yoga oferă libertate de mişcare şi flexibilitate, contribuind la relaxarea şi eliberarea tensiunii din picior.

Imagine 1_Tamaris_Colectie Primavara-Vara 2016Culori

Pantofii sport din noua colecţie sunt la fel de aprinşi precum culorile curcubeului. Blocurile de culoare domină modelele sport, pentru că mixul neconvențional de printuri, modelele și culorile complementare au dat tonul pentru aceste modele. Găseşti cu greu o combinație care să nu existe!

Modelele monocromatice sau cele în alb-negru calmează un pic lucrurile. „Culorile picante” sunt amestecate cu albastru sau galben aprins, care oferă profunzime trendului boem-chic.

Materiale

Trecând de la un aspect natural la un aspect tehnic: încălțămintea sport se concentrează în mod clar pe mixul de materiale. De la metalic la neopren și la nylon – sunt folosite numeroase materiale tehnice.

Elemente cheie

Modelele sport rămân elementul principal al colecției. Cu toate acestea, datorită varietății decorațiunilor, aceste modele se distanţează de rădăcinile sport. Având în vedere mixul de materiale neconvenționale şi aspectul neașteptat, casual este mixat din ce în ce mai mult cu couture.

Ceea ce rămâne sunt tălpile testate de înaltă performanţă. În afară de silueta sportivă, forme suplimentare atrag atenţia designerilor. Moda pantofilor se confruntă cu noi provocări datorită pantalonilor Marlene, evazaţi și celor de tip culottes.

Inovaţii şi forme

Când vine vorba de calitate, în primul rând, Tamaris impresionează mai ales prin tehnologiile sale „feel-good”, dezvoltate special pentru femei şi utilizate în diferite variante de încălțăminte.

Modelelor încercate şi testate, cum ar fi Anti-shock sau Touch It li se adaugă branţul moale, similar covoraşului de yoga. Acesta oferă libertate de mişcare şi flexibilitate, contribuind la relaxare şi la eliberarea tensiunii.

  • Anti-shock
  • Touch it
  • Tălpi detașabile
  • Branțuri ergonomice pentru mersul pe jos fără oboseală
  • Caracteristici/Detalii de piele pentru multe modele
  • Tălpi extrem de moi şi uşoare
  • Noutate: Branţul moale

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: