Takko a lansat colecția pentru toamnă/iarnă 2016 Takko a lansat colecția pentru toamnă/iarnă 2016
Takko a lansat colecția pentru toamnă/iarnă 2016 în cadrul unui eveniment inedit cu tematică Black&White. Preview-ul colectiei a avut loc pe 25 Mai, la... Takko a lansat colecția pentru toamnă/iarnă 2016

Takko a lansat colecția pentru toamnă/iarnă 2016 în cadrul unui eveniment inedit cu tematică Black&White. Preview-ul colectiei a avut loc pe 25 Mai, la Maison 13, iar invitatul special al serii a fost Mihail, unul dintre cei mai în vogă artiști din România.

Editori de modă, fashion bloggeri și influenceri au putut proba și admira noile tendințe și colecția ce se va regăsi în magazinele Takko din toată țara, începând cu luna septembrie 2016.

Propunerile de la Takko pentru următorul sezon surprind trecerea de la maiouri la bluze romantice, de la materialele fluide la articole din stofă sau lână și de la culori nautice la negru, kaki sau bleumarin închis.

Takko conturează imaginea femeii moderne și active, care mizează pe o lejeritate a croiurilor,  pe o paletă cromatică extinsă și care își dorește să se simtă confortabil, dar în același timp în ton cu noile trenduri.

Colecția pentru femei se adresează celor care îndrăznesc să fie diferite. Geci din piele scurte, cardigane cu gulere înalte din blană artificială sau pulovere asimetrice sunt propunerile Takko pentru următorul sezon. Articolele sunt concepute de către designerii germani pentru orice tip de siluetă, existând în cadrul colecției și produse în măsuri mari.

Pentru bărbați, în cadrul colecției toamnă/iarnă 2016, există o gamă variată de articole, accentul punându-se pe stilul sport classy: hanorace, bluze largi și comode, tricouri cu grafică și nuanțe închise.

TAK_POS_HW_DOB_Casual_LB_3_0064

TAK_POS_Denim_DOB_HLP_0013

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: