Tabăra Coolturală BookLand, un mod mai inteligent de a te distra Tabăra Coolturală BookLand, un mod mai inteligent de a te distra
Vacanța de vară, momentul mult așteptat de toți copiii, le oferă acestora prilejul să-și creeze amintiri de neuitat, de care să își amintească cu... Tabăra Coolturală BookLand, un mod mai inteligent de a te distra

Vacanța de vară, momentul mult așteptat de toți copiii, le oferă acestora prilejul să-și creeze amintiri de neuitat, de care să își amintească cu drag mult după ce au făcut primii pași în viața de adult. În timp ce ei se gândesc la distracție non-stop, momente petrecute de dimineața până seara alături de prieteni, fără grija școlii, părinții se gândesc inevitabil că nu ar strica dacă ar mai deschide o carte în tot acest timp și dacă ar mai învăța ceva util.

În această vară, nu există loc de compromis, dorințele părinților și ale copiilor se îndeplinesc deopotrivă, pentru că cei mici vor descoperi că pot să se distreze de minune și să învețe în același timp numai în Tabăra Coolturală BookLand, singură tabără din România care îmbină distracția cu o lista lungă de activități stimulante pentru cultura și disciplina copiilor.

Având la bază un concept inovator, care se bazează pe educația alternativă, Tabăra Coolturală BookLand pune accent pe dezvoltarea personală, sănătatea fizică și mentală a copiilor printr-un mix echilibrat de activități educaționale și distractive – workshop-uri de literatură, teatru, muzică, dans, astrologie, psihologie practică, antreprenoriat, oratorie dar și sesiuni de călărie, înot, fotbal, tiroliana, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke.

Iar cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor plastici și antreprenorilor, tinerii vor primi inspirația necesară pentru a-și descoperi adevăratul potențial.

În acest an Tabăra Coolturală BookLand se desfășoară în trei locații: Munții Apuseni (29.06 – 05.07), Valea Lotrului (12.07 – 19.07) și Galway-Irlanda (17.08 – 23.08) și se adresează copiilor cu vârste între 8-18 ani.

  • Mihaela Grigoras

    22/05/2015 #1 Author

    Foarte interesant ! Pentru copilul meu as alege tabara Valea Lotrului !

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: