Sute de copii s-au bucurat de momente interactive si surprize dulci la Dragonul Rosu Sute de copii s-au bucurat de momente interactive si surprize dulci la Dragonul Rosu
Sute de copii din Bucuresti au sarbatorit Ziua Copilului in cadrul unui eveniment organizat in incinta Centrului Comercial Dragonul Rosu Oriental. Intr-un decor de... Sute de copii s-au bucurat de momente interactive si surprize dulci la Dragonul Rosu

Sute de copii din Bucuresti au sarbatorit Ziua Copilului in cadrul unui eveniment organizat in incinta Centrului Comercial Dragonul Rosu Oriental. Intr-un decor de poveste vesel si colorat, copiii s-au bucurat de jocuri distractive, concursuri amuzante cu premii si multe surprize dulci. Timp de trei ore, cei mici au cantat, au dansat si s-au intrecut in jocuri antrenante alaturi de animatori si de MC-ul evenimentului.

Cadouri, concursuri si jocuri antrenate

Pentru ca in aceasta zi sarbatorim inocenta copilariei, bucuria jocului, libertatea de miscare si energia, toti copii au avut parte de concursuri cu multe premii dar si un spatiu special de joaca care le-a stimulat imaginatia si spiritul de competitie. Astfel, au fost pregatite mai multe zone speciale de joaca si distractie cu tobogane si trambuline gonflabile, saltele de topait si spatii de catarat.

Spectacol antrenant sustinut de Alina Sorescu si  trupa ei, “Picii lu’ Soreasca”

Cel mai asteptat moment al evenimentului a  fost concertul extraordinar al Alinei Sorescu alaturi de membrii Atelierului de Muzica pentru Copii, “Picii lu’ Soreasca”, solista interpretand cu aceasta ocazie cele mai cunoscute melodii ale sale dar si unele in premiera – spectacolul fiind dedicat noului sau album lansat pe 1 iunie, “Cantam cu Alina”.

Trupa AS – un spectacol plin de talent, frumusete si energie

Evenimentul s-a incheiat in forta cu o serie de momente de dans interpretate cu energie si pasiune de copii din Trupa de dans AS.  Infiintata in cadrul Palatului National al Copiilor din Bucuresti, sub coordonarea Monei Teodorescu, care este si coregrafa grupului, Trupa AS constituie una dintre cele mai premiate formatii de dans modern si traditional din Romania care a performat inclusiv la Moscova, pe scena Balsoi Teatr (Teatrul Mare).

O amintire de neuitat de Ziua Copilului

Fundatia Alinare, recunoscuta pentru pentru proiectele care au ca scop sprijinirea familiilor cu posibilitati financiare reduse, a participat la eveniment alaturi de un grup de aproximativ 25 de copii defavorizati care s-au bucurat de momentele vesele din timpul evenimentului, s-au jucat, au primit cadouri si au plecat o amintire de neuitat de Ziua Copilului.

Dragonul Rosu este unul dintre cele mai importante centre comerciale din Bucuresti, un reper al orasului, spatiul unde in fiecare zi circula mii de clienti si comercianti. De Ziua Copilului, ne-am dorim sa transformam Dragonul Rosu Oriental intr-un loc de poveste pentru a sarbatori alaturi de cei mici bucuria copilariei. Este un eveniment de traditie pe care il organizam in fiecare an aici. Ca de fiecare data, am avut alaturi de noi artisti talentati, nenumarate surprize si cadouri pentru cei prezenti” a declarat Ecaterina Vanea, director general al Complexului Comercial Dragonul Rosu, membru al grupului de firme Niro Investment.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: