Surprinde spiritul orasului Praga cu ajutorul unei aplicatii ce foloseste augmented reality Surprinde spiritul orasului Praga cu ajutorul unei aplicatii ce foloseste augmented reality
Caravana Staropramen a debutat la inceputul lunii iunie la Cluj si se va incheia la finalul lunii august in Bucuresti. Timp de trei luni... Surprinde spiritul orasului Praga cu ajutorul unei aplicatii ce foloseste augmented reality
Casa care danseazaCaravana Staropramen a debutat la inceputul lunii iunie la Cluj si se va incheia la finalul lunii august in Bucuresti. Timp de trei luni de zile, Caravana va circula in cele mai mari orase din Muntenia, Moldova, Transilvania, Dobrogea si va oferi consumatorilor posibilitatea de degusta gratuit bere Staropramen la draft, asa cum se bea in mod traditional in Cehia.

ATELIER SAPTE a dezvoltat pentru cea de-a doua editie a Caravanei Staropramen o serie de modalitati inovative de interactiune a consumatorilor cu brandul chiar in timp ce acestia savureaza berea pragheza numarul 1 in lume. Astfel, prin intermediul unei aplicatii ce foloseste tehnologia augmented reality, consumatorii Staropramen pot descoperi cladiri semnificative ale orasului Praga. Tot ce trebuie sa faca este sa instaleze aplicatia (disponibila in mod gratuit in AppStore sau Google Play) si sa plaseze telefonul sau tableta in dreptul simbolului Staropramen.

Anton GhercaIntrucat Staropramen, berea pragheza nr 1 in lume, inseamna spontanietate, incredere in sine si trairea fiecarei clipe cu entuziasm, caravana Staropramen devine prilejul perfect pentru a aduce un colt de Praga in marile orase ale tarii noastre. Pe langa interactiunile si concursurile din fiecare punct in care stationeaza caravana, am dorit sa le oferim consumatorilor un „real view” al orasului Praga, chiar daca ne despart… peste 1000 de km”

Anton Gherca, Senior Strategic Planner ATELIER SAPTE

Configurarea aplicatiei pentru caravana Staropramen a fost realizata cu ajutorul agentiei de marketing mobil si interactiv, Syscom Digital.

Istoria Staropramen, berea ceheasca numarul 1 in lume, incepe in 1869 odata cu construirea unei fabrici de bere pe malul stang al raului Vltava ce traverseaza Praga. Doi ani mai tarziu, aici se produce primul lot de bere. In 1880, imparatul Franz Josef I a vizitat fabrica, a gustat berea si a descris-o ca fiind excelenta.

Astazi, Staropramen este cea mai cunoscuta si vanduta bere pragheza din lume, succesul ei depasind granitele Europei.  Bine balansata, cu o nota florala data de hamei, echilibrata insa de gustul pregnant de malt, Staropramen ofera placerea reala a unei beri cehesti veritabile. Numele de Staropramen inseamna in ceha “Vechiul Izvor” si face referire la gustul sau curat si echilibrat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: