Supraviețuitorul: 3 avioane, 4 autobuze și o barcă până în Filipine Supraviețuitorul: 3 avioane, 4 autobuze și o barcă până în Filipine
Intr-o zi calduroasa de vara, echipa de productie Supravietuitorul se intalnea in aeroport. Unii zambitori, altii speriati de zborul cu avionul, insa toti entuziasmati... Supraviețuitorul: 3 avioane, 4 autobuze și o barcă până în Filipine

Intr-o zi calduroasa de vara, echipa de productie Supravietuitorul se intalnea in aeroport. Unii zambitori, altii speriati de zborul cu avionul, insa toti entuziasmati si, in acelasi timp, nerabdatori sa inceapa filmarile pentru show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume!

3 avioane, 4 autobuze si o barca mai tarziu, ajungeau in baza lor din Filipine, cu un total de 37 de ore petrecute pe drum. Mai greu a fost cu bagajele, care cantareau peste 2.000 de kilograme impreuna! S-au cazat rapid, s-au odihnit si au inceput sa lucreze la cel mai tare show din lume: Supravietuitorul!

Filipine, din avion

Doua luni mai tarziu, aceeasi echipa se intorcea in Romania si spunea despre experienta Supravietuitorul: „A fost cald, soare, au fost furtuni, meduze, serpi, soparle mici, soparle mari, miriapode, furnici, tantari, am muncit mult in soare, ne-am obisnuit fara internet, dar a fost frumos, plin de energie, avem o echipa geniala si concurenti incredibili!”.

Stay tuned, maine urmeaza alte informatii in premiera de la filmarile primului sezon Supravietuitorul, care incepe in aceasta toamna la Pro TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: