“Super Trip” vine la PRO TV. Cine sunt protagoniștii? “Super Trip” vine la PRO TV. Cine sunt protagoniștii?
Andi Vasluianu, ghidul distracției și al provocărilor din această vară, a pornit în super călătoria care va străbate România! Printre turiștii Super Trip se... “Super Trip” vine la PRO TV. Cine sunt protagoniștii?

Andi Vasluianu, ghidul distracției și al provocărilor din această vară, a pornit în super călătoria care va străbate România! Printre turiștii Super Trip se află Ruby și Dorian Popa, precum și echipa formată din Doinița Oancea și Majda Yolo.

După peripețiile din jungla africană, Ruby și Dorian au hotărât să pornească într-o călătorie presărată cu provocări și multă distracție. La urcarea în autocar, cei doi au declarat că sunt extrem de optimiști și entuziasmați de ceea ce urmează.

„Abia aștept să mă cunosc cu toți concurenții din Super Trip și să plecăm într-o aventură care, sper eu, mă va duce prin toate locurile frumoase din țara noastră (care știu că sunt multe) și pe care nu am apucat încă să le vizitez. Îmi doresc ca Super Trip să fie vacanța pe care nu aveam timp să mi-o iau, vacanța care va îmbina munca cu distracția. Sunt absolut sigur că Ruby va face față cu brio tuturor provocărilor și că distracția va fi pe măsură. După aventurile din Africa, am mare încredere în ea și în potențialul ei!”, a declarat Dorian.

La rândul ei, Ruby a spus: „Mă consider norocoasă că fac echipă cu Dorian, pe care toată lumea îl cunoaște deja ca fiind foarte muncitor și ambițios și alături de care am trecut printr-o experiență foarte importantă în viața amândurora. Cele 21 de zile petrecute împreună în jungla africană ne-au ajutat să ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt și să scăpăm de perioada de acomodare. Amândoi ne-am propus să depășim tot ce ne iese în cale, să ne distrăm și să ne împrietenim cu partenerii noștri de drumeții. Sunt foarte încântată să-mi petrec toată vara călătorind din oraș în oraș și trecând, din nou, peste fel și fel de probe. Unele mai amuzante, altele mai periculoase și provocatoare. Sunt bucuroasă pentru că am iarăși ocazia să îmi depășesc limite, la fel cum s-a întâmplat și în Africa.”.

Doinita & MajdaAlături de Ruby și Dorian, actrițele Doinița Oancea și Majda Yolo sunt pregătite de călătoria verii! Cele două prietene sunt gata să demonstreze că merită să rămână în această călătorie până la final!

La urcarea în autocar, Majda Yolo a declarat că „Excursia aceasta a picat fix când trebuia! Sunt sigură că o să fie foarte frumos. Îmi place să cunosc oameni noi și locuri interesante. Alături de prietena mea bună, Doinița, sunt convinsă ca vom experimenta o mulțime de lucruri și ne vom distra! Nu cred că aș fi făcut o echipă mai bună cu altcineva. Fiți alături de noi și vă garantez că o să vă distrați și voi”.

După ce și-a petrecut primăvara la Ferma Vedetelor, Doinița a acceptat provocarea lui Andi Vasluianu de a-și petrece vara în autocarul Super Trip: „Let the Super Trip begin! Acest proiect este pentru mine un soi de revanșă pentru toate excursiile și taberele ratate în copilărie din cauza mamei mele, căreia îi era teamă să mă lase sa plec fără ea! În ultima vreme, sunt tentată să-mi testez limitele și sunt sigură că vor fi activități care să-mi permită acest lucru. Mă bucur că partenerul meu de drum este o prietenă foarte bună. Eu și Majda ne plănuiam de ceva timp o călătorie în care să plecăm singure. Contează ca omul cu care faci echipă să te cunoască. Pe lângă asta, e important să existe comunicare, iar noi de foarte multe ori comunicăm doar privindu-ne. Sunt nerăbdătoare să înceapă aventura și distracția!”

Super Trip

Super Trip îmbină perfect distracția și provocările! O serie de concurenți, grupați în echipe de câte două persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice din orașele prin care va trece autocarul Super Trip. Călătoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive și provocări pe cinste!

Alături de cele două echipe celebre, încă șase concurenți sunt gata de provocările pregătite de Andi Vasluianu! Una dintre cele trei echipe este formată din două prietene bune, reunite de o pasiune comună: sportul. Alergătoare de performanță cu un palmares impresionant, cele două sunt îndrăgostite de călătoriile prin țară. Lor li se alătură un cuplu plin de dinamism și voie bună, o pereche unită de dragoste. Cea de a treia echipă este formată din doi prieteni foarte buni, având ca pasiuni muzica și dansul, mereu zâmbitori și plini de entuziasm.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: