Super Trip: PRO TV dă startul unei super-călătorii prin țară Super Trip: PRO TV dă startul unei super-călătorii prin țară
Miercuri, 15 iulie, de la 20:30, PRO TV dă startul unei super-călătorii prin țară alături de cinci echipe formate din câte două persoane. Ghidul... Super Trip: PRO TV dă startul unei super-călătorii prin țară

Miercuri, 15 iulie, de la 20:30, PRO TV dă startul unei super-călătorii prin țară alături de cinci echipe formate din câte două persoane. Ghidul distracției va fi cunoscutul actor Andi Vasluianu, care va călători prin țară alături de concurenți și îi va supune la diferite probe și îi va provoca la activități pline de voie bună.

Regulile sunt simple: echipele de concurenți trebuie să se descurce în fața tuturor situațiilor în care vor fi puși, să se împrietenească cu ceilalți concurenți și să demonstreze farmecul, naturalețea și voia bună pe care le pot aduce în autocar, astfel încât să nu fie votați. La finalul fiecărei ediții, concurenții votează echipa propusă pentru eliminare. Echipa cu cele mai multe voturi primește un cartonaș galben, iar cei care acumulează două cartonașe galbene ies din concurs și sunt înlocuiți de o altă echipă.

“Vă invit de mâine în călătoria acestei veri! În Super Trip a pornit o gașcă faină de oameni, pusă pe distracție și determinați să își păstreze locul în autocarul care va străbate întreaga țară! Mi-ar placea foarte tare să veniți cu noi în călătoria asta. Veți vedea niște reacții absolut fabuloase.”, a declarat Andi Vasluianu, gazda acestei emisiuni.

Mâine, în prima ediție a emisiunii, vom face cunoștință cu cele cinci cupluri, care vor face primele dezvăluiri despre viețile lor. Alexandra și Marian sunt doi tineri frumoși de 26 de ani, care au decis să-și petreacă vara călătorind prin țară. Cei doi declară că sunt doar prieteni, dar gesturile și discuțiile dintre ei dezvăluie cu totul altceva. Daria și Mircea sunt un cuplu non-conformist, ea are 27 de ani, iar el 50.

Cei doi sunt plini de viață și au reușit să-și contureze încă de la început imaginea în cadrul competiției. Lucia și Dorina sunt două firi sportive, participă la maratoane și împreună au mai mult de 120 de ani. În ciuda vârstei, doamnele sunt extrem de active și pline de viață. Carismaticele Doinița Oancea și Majda Yolo sunt pregătite de călătoria verii și au urcat în autocar pline de entuziasm și energie. Cei doi buni prieteni, Ruby și Dorian, sunt gata de distracție și pornesc în această călătorie plini de viață.

concurenti Super Trip

Tot mâine, concurenții ajung în prima locație, pe malul Mării Negre. Cei zece vor face botezul, vor răspunde provocărilor lui Andi, se vor întrece în probe care mai de care mai amuzante și vor face pentru scurt timp schimb de parteneri. Cum se vor descurca, cum vor reuși să comunice și care sunt primele impresii din lunga călătorie prin țară, aflăm miercuri, în prima ediție Super Trip, de la 20:30!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: