SunGarden Golf & SPA Resort, o experienţă unică! SunGarden Golf & SPA Resort, o experienţă unică!
46 de camere în care se pot caza turiştii, două săli de evenimente, trei săli de conferinţe, un spa, teren de golf şi restaurante.... SunGarden Golf & SPA Resort, o experienţă unică!

46 de camere în care se pot caza turiştii, două săli de evenimente, trei săli de conferinţe, un spa, teren de golf şi restaurante. Cam așa arată SunGarden Golf & SPA Resort, un complex situat în judeţul Cluj, mai exact în mijlocul Poienii Cerbului din Pădurea Baciu, căruia i-am trecut pragul și care ne-a impresionat.

Pe scurt, chiar dacă sunteți în căutare de agrement sau călătoriţi în interes de afaceri, SunGarden Golf & SPA Resort este alegerea ideală pentru o evadare relaxantă. Noi am îmbinat utilul cu plăcutul și ne-am bucurat de toate facilitățile pe care acest complex le oferă.

Cazarea vine în șase opțiuni: Private Spa Guest Room, Royal Suites, King Premium, King Guest Rooms, Queen Premium, Queen Guest Rooms, iar împreună cu toate facilităţile clasice, SunGarden Golf & SPA Resort oferă, de asemenea, şi servicii de: Room service zilnic, Valet, Spălătorie la cerere, Călcat la cerere, Comunicații (WiFi, apeluri internaționale), Colț de afaceri, Diverse opțiuni de plată, Zone de relaxare (SPA, Centru de Sport, Club de Golf, Country Pub), Excursii în regiunea Transilvania, dar și Tururi de oraş în centrul istoric din Cluj-Napoca.

Unde mai pui că spa-ul este un concept propriu şi se întinde pe 1.400 de metri pătraţi. Centrul de spa ofera o piscina interioară cu hidromasaj, care beneficiază atât de lumina naturală cât şi de cea artificială. Aici vă puteți relaxa și tonifia muşchii într-o temperatură tentantă a apei de 29° C.

Centrul de fitness poate să fie alegerea potrivită pentru a rămâne în formă. Sala de fitness este dotată corect și vă ajuta să vă mențineti tonusul sau, de ce nu, pentru a obține forma corpului pe care o doriți pentu că exerciţiul zilnic curăță mintea şi revitalizează corpul.

Tot în spa găsiți și un tepidarium, clasica cameră caldă cu băi romane antice. Șezlongurile sunt încălzite și acoperite cu mozaic și dau un efect detoxifiant blând. Procesul este completat de terapii cromatice şi sunet.

Baia turcească este o stea recunoscută a oricărei facilităţi SPA & Wellness. Aburul cald, uleiurile esențiale care se emană la o temperatură de 50-55° C, iar umiditatea ridicată (80-90%) au un efect purificator asupra corpului tău.

Și nu ne oprim aici. Bazinul cu cu apă sărată (25% salinitate), poate să fie cea mai sănătoasă alegere pentru purificarea aparatului respirator și tratarea pielii. De asemenea, este foarte recomandat pentru tipurile de piele sensibile deoarece este un mediu non-alergogen.

Nu lipsește sauna cu infraroșu, duşul clasic, tropical, ceață rece, aromaterapie, cromoterapie și hidromasaj, dar și o zonă de tratament şi înfrumuseţare unde terapeuţii şi maseurii profesioniști sunt gata să vă recomande și să aplice tratamente personalizate. Totodată, meniul de masaje și tratamente se adresează tuturor vârstelor, indiferent de tonusul corpului sau tipul de piele.

De asemenea, contra unui cost suplimentar oaspeții pot beneficia de zona spa Amedeea Paradise, unde este disponibilă o varietate de saune, bazine și terapii.

Unde mai pui că, în timp ce vă realizaţi programul de SPA & Wellness, nutriția vine, de asemenea, cu pachetul ei. Băuturile răcoritoare naturale, ceaiurile relaxante și alimentele sănătoase completează meniul.

Fie sunteţi doritori să serviți un prânz sau o cină de afaceri, un cocktail special sau un eveniment privat, zonele de servit masa vor fi ajustate la nevoile dumneavoastră.

Eden Events Hall (450 de locuri) este o locaţie special conceputa pentru evenimente deosebite, cum ar fi nunţi, petreceri mari, cocktail-uri sau cine de gală. În plus, locurile în aer liber permit configurarea de evenimente originale şi distinse. Aici, puteţi alege între Piaţă Română, Terasa Veneţia sau Terasa Eden.

Terenul de Golf SunGarden din Cluj are un traseu interactiv de 9 parcursuri, index de 33 par, şi o aliniere totală de 2211 de metri. Traseele 7 (par 4) şi 8 (par 3) traversează o pajişte ondulată, furată pădurii, iar în final cel de–al 9-lea parcurs (par 4), conduce jucătorii, peste o vale adâncă ce şerpuieşte printr-un câmp deschis, spre un green situat pe un platou înalt.

Aici există peste 200 de specii de arbori ornamentali, iar investiția totală în SunGarden Golf & SPA Resort se ridică la  circa 15 milioane de euro, bani proveniţi din alte businessuri ale omului de afaceri Nicolae Căpuşan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: