Sun Plaza găzduiește prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România Sun Plaza găzduiește prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România
Sun Plaza găzduiește până pe 9 iunie o expoziție de 20 de tablouri 3D care vor deveni sursă de distracție și de inspirație pentru... Sun Plaza găzduiește prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România

Sun Plaza găzduiește până pe 9 iunie o expoziție de 20 de tablouri 3D care vor deveni sursă de distracție și de inspirație pentru fotografii memorabile.

Vino și tu la singura expoziție unde e obligatoriu să faci fotografii și unde tu poți să fii parte din artă, parte din tablourile expuse.

Acum e momentul să arăți ce față expresivă ai! Poți să te chinui strângând cu ușa un dinozaur, să te bucuri pescuind o balenă, să fluieri liniștit scoțând la plimbare, în lesă, un tigru sau să fii îngrozit în fotografia surprinsă chiar înainte să te zdrobească un mamut sub piciorul lui.

Tablourile 3D de aici sunt create cu tehnici speciale și creează iluzii optice – odată fotografiate, ele devin incredibil de reale și dau senzația că sunt în relief.

Ia-ți aparatul de fotografiat sau telefonul, vino cu prietenii sau cu familia la expoziție și fă-ți cele mai creative poze! Nu e obligatoriu să le postezi pe Facebook, dar nici nu știi câte like-uri pierzi!

Expoziția cu tablouri 3D se află pe culoarul nou deschis în Sun Plaza.

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/expozitie-interactiva-3d-devino-parte-din-arta/ și pe https://www.facebook.com/events/802996213181770/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: