Sun Plaza finalizează procesul de reconfigurare: 20.000 mp nou construiți și 40 de magazine noi Sun Plaza finalizează procesul de reconfigurare: 20.000 mp nou construiți și 40 de magazine noi
Sun Plaza finalizează procesul de reconfigurare început acum 2 ani, acesta reprezentând cea mai amplă remodelare a unui shopping center de pe plan local.... Sun Plaza finalizează procesul de reconfigurare: 20.000 mp nou construiți și 40 de magazine noi

Sun Plaza finalizează procesul de reconfigurare început acum 2 ani, acesta reprezentând cea mai amplă remodelare a unui shopping center de pe plan local. „Noul” Sun Plaza oferă din 22 martie un nivel superior de posibilități în cei 81 000 mp utili închiriați în totalitate și prin cele peste 170 de spații comerciale, de servicii și de relaxare – o schemă variată și echilibrată de retail.

Noi magazine vor fi deschise publicului, pentru o ofertă îmbunătățită: Calzedonia, Credit Europe Bank, Intimissimi, La Femme, Meli Melo Deco, Sizeer, Sofiaman,Travel Brands și Various Brands, precum și restaurantele Marty și Toan’s.Totodată, se vor redeschide și magazinele Jolidon, Mango și Yves Rocher.

Între 22 și 25 martie, Sun Plaza se transformă în scenă de spectacole, prin etalarea unor momente surprinzătoare de artă contemporană, de divertisment și de învățare susținute de artiști și dansatori la o primă interacțiune cu România, care vor materializa proiecte spectaculoase, oferind publicului larg posibilitatea de a intra într-un dialog facil cu arta care se manifesta acum direct, în spațiul generos al shopping center-ului.

În programul pentru public din data de 22 martie, vor fi un moment impresionant și super modernist de vioară, dar și mai multe momente de acrobații extreme sau amuzante, precum Baloon Man, ori show-uri extraordinare de dans susținute de trupele Spanish Sun Dance Group și Quick Change Duo.

Pentru cei dornici de relaxare, primăvara își va întinde frumusețea în zonele romantice din Expoziția de flori, care va începe pe 23 martie și va fi deschisă până pe 5 aprilie. Experiența de a găti cu flori, alături de cea care a adus în prim-plan conceptul, în cadrul workshop-urilor dedicate (24 martie, în 2 sesiuni – 11.00-11.30 și 12.30-13.00) și momentele de învățare de a decora cu flori și fructe sunt câteva dintre propunerile la care publicul se poate înscrie gratuit.

Sun Plaza nu se află la prima facilitare a momentelor de artă contemporană către publicul său, însă, de fiecare dată, momentele și artiștii au reprezentat o manifestare în premieră pentru România.

Legătura permanentă a shopping center-ului cu arta este asigurată de către artistul austriac Peter Kogler, unul dintre pionierii artei generate pe computer, care semnează în Sun Plaza două lucrări de amploare. Design-ul pasajului care face legătura dintre metrou și centrul comercial, cu pereții în linii curbe, vibrante, poartă amprenta artistului care este recunoscut pentru lucrările hipnotice și creatoare de iluzii optice.

Cei care merg prin pasaj au senzația că urmăresc un sistem care curge, iar, involuntar, întreaga arhitectură se dinamizează. Artistul a creat și o instalație impresionantă de lumini, înaltă de 18 metri și cântărind o tonă, fiind cea mai mare lucrare individuală produsă de firma Zumtobel, liderul de piață din Europa de pe segmentul instalațiilor de iluminat. Lucrarea stă suspendată și formează un vârtej care atrage privirile vizitatorilor spre înălțime, într-un efect de aspirație.

Sun Plaza pășește, astfel, în lumea nouă cu „scena de spectacole” deschisă, invitându-ne să devenim actorii ei, într-un spațiu amplu, deschis senzorialului și ineditului, ca o adevărată “destinație de senzație”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: