Pe parcursul celor 5 ani de existenţă, Sun Plaza şi-a consolidat poziţia în top trei centre comerciale din Bucureşti, la succesul său contribuind în...
Ştefan Bănică va cânta la aniversare 5 ani a Sun Plaza!

Ştefan Bănică va cânta la aniversarea de 5 ani a Sun Plaza!

Pe parcursul celor 5 ani de existenţă, Sun Plaza şi-a consolidat poziţia în top trei centre comerciale din Bucureşti, la succesul său contribuind în primul rând clienţii, mereu dornici de experienţe inedite: Sun Plaza a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare instalaţie de luminiţe de Crăciun şi cea mai mare monedă de ciocolată din lume, şi-a încântat vizitatorii cu expoziţiile Leonardo Da Vinci, Locul Mecanizat din Carton al artistului francez Bernard Lagneau, Lumile Plutitoare ale artistului canadian Max Streicher, expoziţiile cu maşini mono-post de Formula 1 şi motociclete care au făcut istorie în timpul celor două războaie mondiale, a deschis celor mici uşile magice ale Universului Barbie şi le-a suscitat curiozitatea cu fosile de dinozauri şi cele mai exotice reptile vii.

Evenimentele inedite de la Sun Plaza vor continua, în semn de respect şi apreciere faţă de cei 60 de milioane de clienţi care ne-au vizitat de la deschidere şi până în prezent. Datorită lor, în 2014, Sun Plaza Shopping Center a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 11% faţă de anul anterior, continuând tendinţa ascendentă înregistrată în anii precedenţi.

Totodată, pentru a răspunde nevoilor tot mai diverse şi mai sofisticate ale clienţilor, mixul de magazine a fost optimizat prin atragerea a 25 de branduri noi, Sun Plaza având la începutul anului 2015 un grad de ocupare de 100%.

La împlinirea a 5 ani pe piaţa de retail din România, Sun Plaza Shopping Center le-a pregătit vizitatorilor săi un show de 5 stele, presărat cu momente artistice inedite, surprize, premii consistente şi, nu în ultimul rând, un concert de senzaţie – marca inconfundabilului Ştefan Bănică.

Evenimentele aniversare, ce se vor desfăşura pe întreg parcursul zilei de sâmbătă, 28 februarie, debutează cu activităţi dedicate celor mici, printre performeri numărându-se talentatul cor de copii Bravissimo, cu un repertoriu de cântece internaţionale, şi apreciatul iluzionist şi mentalist Johannes. Distracţia va atinge cote maxime începând cu ora 19:00, odată cu apariţia pe scena Sun Plaza a îndrăgitului artist Ştefan Bănică.

Concertul va fi precedat de marea tombolă aniversară, prilej pentru Sun Plaza să-şi răsplătească clienţii cu premii pe măsura loialităţii lor: un city break de 5 stele pentru două persoane, 3 iPhone 5S şi 5 vouchere de cumpărături în valoare individuală de 3.000 de lei. Clienţii Sun Plaza au oportunitatea de a se înscrie la tombolă până în data de 27 februarie 2015, iar pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să fie prezenţi la extragerea din 28 februarie.

Nu în ultimul rând, pentru că cel mai plăcut mod de a sărbători aniversarea unui shopping center este chiar shopping-ul, mai ales în prag de primăvară, în ziua de 25 februarie, magazinele din Sun Plaza şi-au întâmpinat clienţii cu reduceri speciale la noile colecţii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: