SUBWAY face echipă cu Little People pentru a îndulci Crăciunul copiilor aflați în dificultate. Pentru a face posibil acest lucru, SUBWAY cere ajutorul clienților...

SUBWAY Cookie CampaignSUBWAY face echipă cu Little People pentru a îndulci Crăciunul copiilor aflați în dificultate. Pentru a face posibil acest lucru, SUBWAY cere ajutorul clienților săi. Fiecare fan SUBWAY care va achiziționa un meniu sau un fursec de la restaurantul lor preferat, îl poate dona. Campania se va derula în perioada 7-19 decembrie pentru toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor aflați în dificultate.

Campania – Donează un fursec pentru copiii de la Little People – consolidează parteneriatul dintre SUBWAY și Little People. Pe lângă campania de donat fursecuri, SUBWAY va sprijini Gala de Crăciun Little People. Totodată, această campanie a fost gândită și pentru a oferi clienților SUBWAY posibilitatea de a îmbunătăți viața celor în dificultate cu un gest simplu, dar puternic.

“Ideea de a avea un program în care oamenii își pot dona desertul copiilor care se confruntă cu dificultăți, în scopul de a aduce un zâmbet pe chipul lor, demonstrează relația puternică pe care SUBWAY o are cu clienții săi. Reprezentanții Little People ne-au convins că putem oferi împreună un Crăciun mai fericit. Prin urmare, fursecul devine un simbol al iubirii împărtășite”

Fabiola Rios, SUBWAY Marketing Manager CEE

“Suntem întotdeauna bucuroși să vedem că oamenii sunt dispuși să se implice în schimbarea vieții copiilor. Un fursec ar putea părea un gest mic, dar semnificația reală este că cineva care a ales să mănânce de la un restaurant SUBWAY, s-a oprit pentru o secundă și a luat în considerare donarea desertului său în scopul de a aduce un zâmbet pe chipul unui copil. Suntem bucuroși să vedem acest lucru, pentru că suntem convinși că zâmbetul este cel mai bun medicament”

Serghei Pinzaru, reprezentant Little People

Campania va fi disponibilă în toate restaurantele SUBWAY. Toți cei care vor alege să doneze un fursec vor primi un certificate de mulțumire, ce demonstrezează altruismul pur în sezonul perfect – Crăciunul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: