SUBWAY anunță oferte speciale cu ocazia evenimentului care marchează cel mai nou restaurant deschis în București. Artiștii sandvișurilor pregătesc combinații savuroase în noul restaurant...

subway_uniriiSUBWAY anunță oferte speciale cu ocazia evenimentului care marchează cel mai nou restaurant deschis în București. Artiștii sandvișurilor pregătesc combinații savuroase în noul restaurant din centrul orașului situat în Piața Unirii, una dintre cele mai importante zone de trafic din capitală. Deschiderea urmează ruta de dezvoltare a restaurantelor SUBWAY din România și reprezintă al 11-lea restaurant din București.

Locația a fost strategic aleasă pentru a continua extinderea SUBWAY în cele mai importante zone ale orașului, tranzitate de un număr ridicat de persoane. Pe trotuarul din fața restaurantului nou deschis, vizavi de Centrul Comercial Unirea, numărul trecătorilor se ridică la câteva sute de mii zilnic în timpul orelor de vârf.

”Avem o locație care ne avantajează, întrucât restaurantul nostru se află la intersecția mai multor mijloace de transport în comun, precum stația de metrou Unirii 1, tramvaiele din zona Mitropoliei și stațiile de autobuz din fața restaurantului. Suntem încântați să extindem pentru clienții noștri experiența gusturilor delicioase cu un nou punct de atracție SUBWAY în centru. Ne păstrăm astfel promisiunea de a încuraja menținerea unei diete bogate în alimente proaspete. În plus, am dorit să creăm pentru bucureștenii grăbiți un nou loc unde se pot opri pentru a savura un sandviș preparat în fața lor, cu cele mai proaspete ingrediente”

Maria Ion, deținătoarea restaurantului SUBWAY Unirii

Marea deschidere de pe 22 mai este celebrată cu o promoție specială: la fiecare salată sau sandviș cumpărat, se oferă un sandviș gratuit. În plus, artiștii sandvișurilor de la SUBWAY folosesc ingrediente speciale, diverse tipuri de pâine proaspătă și sosuri în combinații unice, pentru a oferi câte un sandviș personalizat pentru toți clienții. În acest fel, Subway încurajează toți fanii să intre în restaurant și să guste deliciosul SUB, care oferă energie pentru întreaga zi. În plus, fanii își pot personaliza SUB-ul preferat prin alegerea de ingrediente în milioane de combinații delicioase.

”Continuăm ruta dezvoltării rețelei de restaurante SUBWAY cu o nouă unitate deschisă în Piața Unirii care marchează al 11-lea restaurant deschis în capitală. De asemenea, noul restaurant mărește cercul lanțului din jurul centrului orașului și oferă comunității un nou loc pentru o gustare rapidă și proaspătă”

Rumen Radev, SUBWAY Development Manager

SUBWAY înțelege și promovează consumul alimentelor proaspete și oferă toate informațiile nutriționale pentru produsele preparate în restaurant. Cu o largă varietate de combinații și ingrediente, dietele devin mai prietenoase alături de aliați precum avocado și sandvișuri cu grăsimi sub 6 g.

Din 2011, când compania a deschis primul său restaurant în București, SUBWAY a continuat să se extindă, ajungând la 20 restaurante în cele mai importante orașe din întreaga țară precum: Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava și Sibiu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: