Studiu: un produs antirid al celui mai mare jucător local de pe segmentul cosmeticelor, preferatul româncelor Studiu: un produs antirid al celui mai mare jucător local de pe segmentul cosmeticelor, preferatul româncelor
Potrivit celui mai recent studiu realizat de compania de cercetare Nielsen, Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution ocupă prima poziție în topul produselor... Studiu: un produs antirid al celui mai mare jucător local de pe segmentul cosmeticelor, preferatul româncelor

Potrivit celui mai recent studiu realizat de compania de cercetare Nielsen, Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution ocupă prima poziție în topul produselor antirid pentru față din punct de vedere valoric.

Astfel, cu o cotă de piață valorică de 12% din total retail, produsele marca Gerovital își confirmă poziția de lider absolut în preferințele consumatorilor români.

Studiul a fost realizat în perioada ianuarie – august 2015, pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit pentru categoriile cosmeticelor antirid dedicate îngrijirii feței și a măsurat valoarea de vânzare pe piața din România a acestui tip de produse, acoperind canalele Supermarket, Hipermarket, Discounter, Foodstores, Farmacii și Cosmetice (perioade cumulate Ianuarie 2015 – August 2015).

Primul magazin de brand Farmec din Spania, deschis în Barcelona

Fiolele cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution au fost create de specialiștii Gerovital special pentru a ajuta tenul să facă față efectelor trecerii timpului. Având la bază o formulă inovatoare, produsul conține un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi liposomal, elemente unice cu efect intense de hidratare şi de netezire a ridurilor.

Acidul Hialuronic pur acţionează dual, atât prin refacerea, cât și prin diminuarea pierderilor de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibilă a ridurilor adânci. Acestea se aplică dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament, prin aplicarea conţinutului unei fiole pe faţa proaspăt demachiată, prin masaj uşor. Pentru efecte de durată, tratamentul se utilizează lunar.

Mircea Turdean crește vânzările Farmec cu 10% în prima jumătate a anului 2015

Gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution cuprinde produse care se adresează atât femeilor cu vârsta peste 30 de ani, cât şi celor de peste 45 de ani şi include creme hidratante și regenerante, creme antirid și antiage, tratamente corectoare ochi şi buze, seruri anti-rid şi produse pentru demachiere.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, își comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: