Studiourile Disney, “sneak peek” din “Star Wars” – “The Last Jedi” – VIDEO Studiourile Disney, “sneak peek” din “Star Wars” – “The Last Jedi” – VIDEO
Studiourile Disney au prezentat ieri, la convenția D23 Expo de la Anaheim, un videoclip cu scene din culisele realizării ultimului “Star Wars” – “The... Studiourile Disney, “sneak peek” din “Star Wars” – “The Last Jedi” – VIDEO

Studiourile Disney au prezentat ieri, la convenția D23 Expo de la Anaheim, un videoclip cu scene din culisele realizării ultimului “Star Wars” – “The Last Jedi”. Scris și regizat de Rian Johnson, “The Last Jedi” are premiera mondiala în jurul datei de 15 decembrie.

În videoclip apar, printre altele, legendele Star Wars Mark Hamill și Carrie Fisher, care între timp a murit, dar și protagoniștii introduși în “The Force Awakens”, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Oscar Isaac.

În plus, videoclipul prezentat și postat de Disney pe Youtube dă și câteva indicii privind personajele care vor fi interpretate de nou-veniții în această franciză, Laura Dern și Benicio del Toro.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: