STR8 vine în ajutorul bărbaților cu un aliat important în grooming STR8 vine în ajutorul bărbaților cu un aliat important în grooming
STR8 vine în ajutorul bărbaților cu un aliat important în grooming: loțiunile after-shave care catifelează pielea după bărbierit și lasă un parfum irezistibil, timp... STR8 vine în ajutorul bărbaților cu un aliat important în grooming

STR8 vine în ajutorul bărbaților cu un aliat important în grooming: loțiunile after-shave care catifelează pielea după bărbierit și lasă un parfum irezistibil, timp îndelungat.

Ce modalitate mai bună de a începe ziua decât cu o piele fină, care oferă cadrul perfect pentru un zâmbet cuceritor?

Acţiunea de ras supune tenul bărbaţilor la ȋncercări grele – din cauza lamelor aparatului, pot apărea roşeaţă, fire crescute sub piele sau chiar comedoane, senzaţia pregnantă de iritare şi piele uscată. Reacţiile adverse pot fi prevenite dintr-o singură mişcare ȋncărcată de prospeţime, aplicând loţiunea preferată STR8 după ras.

Loțiunile after-shave reprezintă armele secrete din arsenalul fiecărui bărbat modern preocupat de grooming și vin să completeze linia de parfumuri STR8: Hero, Live True, Red Code, Original, Freedom, Oxygen și Rebel.

Datorită acţiunii tonice şi antiseptice, previn iritaţiile sau infecţiile ce pot apărea ȋn urma micilor tăieturi şi lasă pielea proaspătă şi parfumată. Pentru că pielea iritată duce la ȋmbătrânirea prematură a tenului, loţiunile după ras STR8 contribuie la hidratarea epidermei și menținerea senzației fresh.

Cele 7 loţiuni after-shave STR8

Loțiunea după ras Hero este noutatea acestui an, parfumul bărbaților care și-au descoperit eroul din viața lor: ei înșiși! Energia pură este redată olfactiv de notele de bergamotă și grepfrut, combinate cu busuiocul aromat. Boabele de cacao și notele florale de violete și iris formează inima bogată a parfumului, care lasă loc la final notelor seducătoare de patchouli, lemn de guaiac și vetiver.

După ras, loțiunea Live True lasă un parfum fresh, cu note marine, cu extracte de grepfrut și ananas, care se îmbină spectaculos cu inima de lavandă, cimbru și iasomie. Notele finale de ambră și brad sunt cele care completează tabloul dimineții unui bărbat puternic.

Loțiunea after-shave Red Code este potrivită pentru bărbații dornici de aventură și pasiune. Cardamomul, lavanda și cimbrul oferă o aromă piperată, care urmează a fi îmblânzită de notele de ananas, grepfrut și semințe vanilate Tonka.

Stilul clasic nu se demodează niciodată, iar gama Original este ideală pentru bărbatul seducător și galant. Parfumul de mentă răcoritoare, îmbinat cu aromele busuiocului și de cardamom, lasă pe piele o mireasmă senzuală și condimentată.

Libertatea totală, fără limite și compromisuri, își găsește definiția în gama Freedom. Parfumul loțiunii after-shave este dat de un amestesc inedit de ghimbir și piper roz, combinat cu aromele puternice de mandarină și cedru.

Gama Oxygen este propunerea STR8 pentru bărbatul plin de energie și dinamism, care are o înfățișare fresh și se revigorează cu aromele de mandarină, mentă și lavandă.

Loțiunea after-shave Rebel, gama libertății asumate, aduce notele de măr și grapefrut care, combinate cu mandarina, lămâia și bergamota, formează un mix eclectic ȋmpreună cu vanilia și ambra, totul pentru o definiție aromatică a curajului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: