STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry
STR8 este brandul de parfumerie al bărbaţilor activi, mereu în căutare de noi aventuri în jungla urbană sau în necunoscutul sălbatic. Pentru a ţine... STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry

STR8 este brandul de parfumerie al bărbaţilor activi, mereu în căutare de noi aventuri în jungla urbană sau în necunoscutul sălbatic. Pentru a ţine pasul cu încărcatul cotidian al acestora, STR8 a dezvoltat gama deodorantelor antiperspirante Cool + Dry, ce promit o experienţă manly proaspătă şi fără urme de transpiraţie, până la 48 de ore.

Cu un aspect aerodinamic şi un sistem de închidere-deschidere uşor de folosit, antiperspirantele Cool + Dry completează perfect viaţa agitată a bărbaţilor STR8 şi asigură dublă protecţie ce rezistă până la 48 h.

Fiecare dintre cele cinci spray-uri dezvăluie formula eficientă ce combate mirosurile neplăcute şi urmele albe, păstrând senzaţia de prospeţime pe întreaga perioadă a utilizării.

Bărbaţii activi pot alege dintre cele 5 deodorante ale gamei Cool + Dry, special concepute pentru a ţine pasul cu nevoia de adrenalină.

Dry Force, Midnight Run, Xtra Power, Cool Escape şi Skin Protect sunt variantele Cool + Dry ce au un parfum puternic masculin, cu arome revitalizante.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: