Platfoma YES LA VOT se adresează tuturor românilor și își propune să afle direct de la locuitorii acestei țări care sunt lucrurile cu adevărat...

YesLaVOTPlatfoma YES LA VOT se adresează tuturor românilor și își propune să afle direct de la locuitorii acestei țări care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ei. Puterea este readusă în mâinile alegătorilor, lăsând la o parte platformele politice pe care candidații la președenție le prezintă la începutul campaniei.

Acest proiect a pornit de la o realitate românească care a început să fie din ce în mai vizibilă în ultimii ani: românii, în special tinerii, nu mai merg la vot. Oamenii și-au pierdut încrederea în clasa politică și s-au resemnat. Acum este momentul ca românii să își reamintească că nu este vorba despre “pe cine votez” ci despre “pentru ce votez”.

YES LA VOT dorește să facă o prezentare imparțială a candidaților la președenție și să ofere claritate alegătorilor în agitația campaniei. În această secțiune vor fi disponibile portretele candidaților, dar și cele mai noi știri legate de alegerile prezidențiale. Tot aici românii le pot transmite candidaților la prezidențiale care sunt temele care contează cu adevărat pentru ei în această campanie electorală. Mesajele publicate pe Facebook și pe Twitter cu hashtag-ul #yeslavot vor fi arătate candidaților în interviurile ce vor fi transmise LIVE pe stirileprotv.ro la finalul lunii, între 27 și 31 octombrie.

Campania YES LA VOT este susținută și de persoanele publice cărora le pasă de viitorul lor și al țării. Primii care s-au alăturat acestei campanii sunt Tudor Chirilă și Dragos Bucur. Vezi pe  www.yeslavot.stirileprotv.ro motivele pentru care ei vor merge să își dea cel mai important check-in – cel la secția de votare.

Yes la Vot

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: