Stil prin atitudine! #smugglercommunity Stil prin atitudine! #smugglercommunity
Un stil vestimentar original este o extindere a propriei personalitați, iar atitudinea transmite o imagine pe care outfit-ul este facut sa o confirme. Acesta... Stil prin atitudine! #smugglercommunity

Un stil vestimentar original este o extindere a propriei personalitați, iar atitudinea transmite o imagine pe care outfit-ul este facut sa o confirme. Acesta este mesajul de bun venit cu care Smuggler, primul shop multibrand deschis recent la București, te invită să îi treci pragul.

Cool și casual sunt caracteristicile cheie ale conceptului Smuggler pe care bucureștenii il pot vizita pentru a-și înnoi colecțiile de outfit-uri în această primavăra.

Ținute smart-casual, urban, glam sau premium ale brandurilor SELECTED, Jack & Jones, Vero Moda, Pieces şi Only sunt îmbinate într-un concept făcut să pună în evidență personalitatea și să depășească convenționalele “uniforme vestimentare” printr-un look aparte, contemporan și original.

fashion2015Un strop de extravaganţӑ, accente scandinave, confort şi originalitate, se regӑsesc în articole vestimentare, încӑlţӑminte şi accesorii inedite, adaptate oricӑrui tip de buget.

Pasiunea pentru design și inedit este subliniată și de amplasamentul magazinului din București, situat într-o clădire istorică de pe Calea Dorobanților nr 16: stilul architectural al reședinței familiei Ion C. Bratianu, dar și eleganța acesteia, se îmbină perfect cu stilul nordic al brandurilor prezente în Smuggler, printr-o juxtapunere a două perioade diferite, armonios imbinate pentru a crea o experiență unică de shopping.

Detalii despre concept și imagini ale propunerilor cu care vă așteaptă Smuggler puteți găsi pe hashtagul #smugglercommunity și pe https://www.facebook.com/Smugglerb.

fashion

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: