Steve Ballmer va părăsi conducerea Microsoft Steve Ballmer va părăsi conducerea Microsoft
Actualul CEO al Microsoft, Steve Ballmer a decis sa se retraga de la conducerea grupului în următoarele 12 luni. El a declarat ca decizia... Steve Ballmer va părăsi conducerea Microsoft
steve-ballmer-left-microsoft-ceoActualul CEO al Microsoft, Steve Ballmer a decis sa se retraga de la conducerea grupului în următoarele 12 luni. El a declarat ca decizia ii apartine si va fi pusa in aplicare după găsirea unui succesor. Imediat, informaţia, conform careia  cel mai mare producător de software la nivel mondial isi va schimba directorul general in urmatorul an, a determinat apreciarea cotaţiei acţiunilor Microsoft cu 9%.

“Niciodată nu este momentul perfect pentru acest tip de tranziţie, dar acum este momentul potrivit”, a spus Ballmer.

Bill Gates va forma un comitet special si, alaturi de directorul independent John Thomson, va căuta un nou director general, potrivit Microsoft. In paralel, comitetul va colabora cu firma de recrutare Heidrick & Struggles International, pentru a analiza posibili candidaţi din afara companiei ct şi din interiorul acesteia.

Steve Ballmer s-a nascut pe 24 martie 1956 in Detroit si lucreaza din iunie 1981 la Microsoft. Functia de CEO i-a revenit acum 13 ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: