Fostul CEO al gigantului software Microsoft şi-a anunţat plecarea din board-ul companiei, anunţă presa internaţională. Potrivit acestuia, “o serie de noi interese”, printre care...
steve-ballmer-left-microsoft-ceoFostul CEO al gigantului software Microsoft şi-a anunţat plecarea din board-ul companiei, anunţă presa internaţională. Potrivit acestuia, “o serie de noi interese”, printre care se numără şi controlul asupra echipei de baschet Los Angeles Clippers, ar sta la baza deciziei sale de a părăsi compania pentru care a lucrat peste 14 ani.

Într-o scrisoare adresată CEO-ului Satya Nadella, Ballmer a precizat faptul că va acorda în continuare tot suportul pentru companie, însă plecarea sa din board este imediată. Nadella l-a înlocuit acum un an pe Ballmer la şefia Microsoft, după ce acesta ocupase postul de CEO vreme de 13 ani.

În urmă cu o săptămână, Ballmer a primit acordul final pentru achiziţia echipei Los Angeles Clippers, pentru care a plătit 2 miliarde de dolari. “Având în vedere încrederea mea şi multitudinea de noi proiecte pe care le am în plan, ar fi prea puţin practic pentru mine să rămân în continuare în board. De aceea consider că este mai bine să merg mai departe”, a declarat Ballmer.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: