ESGNTV, platforma de transmisie web-based, dedicată sporturilor electronice, pregăteşte o nouă ediţie a emisiunii “Fight Night”, care, de data aceasta, pune în centrul atenţiei...
FightNight_logo_StarCraftESGNTV, platforma de transmisie web-based, dedicată sporturilor electronice, pregăteşte o nouă ediţie a emisiunii “Fight Night”, care, de data aceasta, pune în centrul atenţiei celebrul joc StarCraft II. Noul episod va fi difuzat luni, 30 ianuarie la ora 10:30 PM (ora României). Pe parcursul întregii săptămâni viitoare emisiunea va prezenta meciuri disputate de renumiţi jucători profesionişti în cadrul unuia dintre cel mai populare jocuri dezvoltate de Blizzard Entertainment.

Creat în mod special pentru fanii sporturilor electronice, “Fight Night” este o emisiune construită în jurul jucătorilor profesionişti care se întrec în cadrul celor mai de success jocuri de pe scena eSports.

StarCraft II: Wings of Liberty îi pune faţă în faţă pe unii dintre cei mai faimoşi jucători profesionişti: Manuel “Grubby” Schenkhuizen, Dennis “HasuObs” Schneider, Jong Hyeon “MVP” Jung, Jae Duk “NesTea” Lim, Aleksey “White-Ra” Krupnyk, Grzegorz “MaNa” Komincz, Giacomo “Socke” Thus and Dario “TLO” Wunsch. Partidele vor fi comentate de Dan “Artosis” Stemkoski şi James “Kaelaris” Carrol.

După nici două săptămâni de la lansare, “Fight Night” a adunat aproape 1.3 milioane de vizionări pe contul Twitch al ESGN TV (www.twitch.tv/esgn_tv) şi pe canalul de YouTube (http://www.youtube.com/esgn). În medie, Fight Night adună aproximativ 70.000 vizitatori unici pe zi, vârful fiind reprezentat de cei 30.000 de telespectatori care au urmărit simultan prima ediţie. De la data lansării oficiale, 6 ianuarie 2014, canalele ESGNTV.com a înregistrat peste 600.000 de vizite.

Premergător emisiunii “Fight Night”, ESGNTV difuzează în direct ştirile ESGN Daily News prezentate de Dan “Frodan” Chou. Cele mai noi informaţii din lumea sporturilor electronice sunt prezentate în calupuri de câte 30 de minute, zilnic de la ora 10:00 PM (ora României).
După doza zilnică de ştiri, telespectatorii se pot delecta cu ediţiile “Fight Night”, care încep la 10:30 PM (ora României) şi durează 90 de minute. Noi episoade ale “ESGN Daily News” şi “Fight Night” sunt difuzate zilnic, de la aceleaşi ore, pentru a tine toţi fanii la curent cu cele mai noi şi incitante meciuri din lumea eSports.

Episoadele anterioare ale “Fight Night” sunt difuzate în reluare şi sunt disponibile şi sub forma de video-on-demand (VOD) pe canalul YouTube al ESGNTV.com. Cel mai recent episod “ESGN Daily News” va fi difuzat în reluare a doua zi de la 9:00 AM (ora României), fiind disponibil de asemenea şi ca VOD.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: