Starbucks lansează Butterscotch Brûlée Latte, o nouă băutură de sezon Starbucks lansează Butterscotch Brûlée Latte, o nouă băutură de sezon
Starbucks a lansat marți, 24 ianuarie, pentru prima dată în România, o nouă băutură delicioasă, Butterscotch Brûlée Latte, în ediție limitată, pentru toți cei... Starbucks lansează Butterscotch Brûlée Latte, o nouă băutură de sezon

Starbucks a lansat marți, 24 ianuarie, pentru prima dată în România, o nouă băutură delicioasă, Butterscotch Brûlée Latte, în ediție limitată, pentru toți cei care adoră gustul cremei de zahăr ars. Iubitorii de cafea au șansa de a se bucura de noua băutură catifelată marca Starbucks, realizată manual, în toate cafenelele din România.

Baristas Starbucks au dat latte-ului clasic o nouă abordare sofisticată prin adăugarea, în straturi, a zahărului ars și a condimentelor speciale, obținând o aromă echilibrată, suficient de dulce, care ne duce cu gândul la deserturile copilăriei.

Shot-uri de espresso amestecate cu lapte catifelat și sirop de zahăr ars, cu spumă și topping brûlée se vor transforma în răsfățul tău preferat în fiecare zi.

Butterscoth Brulee Latte

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: