Reţeaua de cafenele Starbucks, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a inaugurat prima locaţie din România dintr-un parc...
Starbucks Novo Park (1)Reţeaua de cafenele Starbucks, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a inaugurat prima locaţie din România dintr-un parc de birouri.

Starbucks Novo Park are o suprafață utilă de 200 de metri pătrați și este amplasată la parterul clădirii D a complexului de birouri amplasat în nordul Bucureștiului. Complexul NovoPark este dezvoltat de compania Genesis Development, condusă de omul de afaceri Liviu Tudor.

„Starbucks Novo Park completează lista de facilități oferite celor peste 8.000 de angajați care lucrează în clădirile noastre, precum și celorlați angajați din zonă, Pipera fiind principalul pol de birouri din București”, a declarat Liviu Tudor, președintele Genesis Development.

„Clienții pot ajunge la cafeneaua Starbucks Novo Park atât din bulevardul Dimitrie Pompeiu, cât  și dinspre Fabrica de Glucoză. Acest lucru va contribui considerabil la traficul noii cafenele”, a adăugat omul de afaceri Liviu Tudor.

Starbucks Novo Park este cea de-a opta cafenea Starbucks din București și cea de-a 11 din România. Noua cafenea pune la dispoziţia clienților un sortiment complet de preparate, de la gustările şi cafeaua de dimineaţă, la sandwich-urile de la prânz şi prăjiturile de după-amiază. Cafeneaua oferă o gamă extinsă de produse ce pot fi servite la pachet sau savurate în cafenea sau pe terasă.

ComplexulNovoPark este format din șapte clădiri de birouri, cu o suprafață de aproximativ 75.000 mp închiriabili și cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Printre chiriașii NovoPark se numără: Hewlett-Packard (HP), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft și UniCredit. Complexul de birouri a obținut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în anul 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față totalizează peste 20.000 de locații la nivel global.

Genesis Development este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporție de 100%.

Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Starbucks Novo Park (4) Starbucks Novo Park (3) Starbucks Novo Park (2) Starbucks Novo Park (20) Starbucks Novo Park (18) Starbucks Novo Park (15) Starbucks Novo Park (14) Starbucks Novo Park (13) Starbucks Novo Park (9) Starbucks Novo Park (8) Starbucks Novo Park (7) Starbucks Novo Park (6) Starbucks Novo Park (5)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: