“Stagii pe Bune” a atras 450 de studenţi și unele dintre cele mai mari companii de IT din România “Stagii pe Bune” a atras 450 de studenţi și unele dintre cele mai mari companii de IT din România
Pe 19 martie, s-a desfășurat la Facultatea de Automatică și Calculatoare – Universitatea Politehnica din București evenimentul de prezentare a ofertei de stagii oferite... “Stagii pe Bune” a atras 450 de studenţi și unele dintre cele mai mari companii de IT din România

Pe 19 martie, s-a desfășurat la Facultatea de Automatică și Calculatoare – Universitatea Politehnica din București evenimentul de prezentare a ofertei de stagii oferite și în acest an prin intermediul programului Stagii pe Bune. Cea de-a 12-a ediţie a programului a adus laolaltă peste 450 de participanţi și unele dintre cele mai importante companii din România.

Ediţia din 2016 a Stagii pe Bune continuă, companiile având încă 10 zile la dispoziție în care pot adăuga oferte pe stagiipebune.ro, urmând ca studenții să aplice pentru domeniile care îi interesează în următoarele 30 de zile. Programul e gratuit şi disponibil atât celor din învățământul de licență, cât și masteranzilor. Studenții sunt îndemnați să aleagă acest program pentru a descoperi domeniile în care vor lucra la finalul studiilor, precum și pentru a acumula experiență și a-și exersa cunoștințele teoretice obținute în facultate.

La evenimentul desfășurat pe 19 martie, companiile au pus la dispoziţia participanților programe de stagiatură interesante, oferind pachete atractive pentru doritori. Cele mai numeroase oferte au fost în domeniul dezvoltării de aplicaţii web, iar celor peste 450 de studenți le-au fost prezentate oferte din portofoliul a 14 companii. Partenerii proiectului în acest an au fost Bitdefender, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft și VMware.

„De peste un deceniu aducem împreună studenți și companii și reușim să le arătăm celor interesați că pot să își urmeze studiile, dar să câștige și experiență în același timp. Consider că ediția din acest an a fost cea mai bună dintre cele pe care le-am organizat şi spun acest lucru mai ales pe baza feedback-ului pe care l-am primit atât de la studenţii care s-au arătat foarte interesaţi de ofertele disponibile, cât şi din partea companiilor care au avut ocazia să cunoască un număr foarte mare de tineri pasionaţi de IT“, a declarat Vlad Posea, project manager Stagii pe Bune.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: