Stada România lansează ViruProtect cu aromă de căpșuni Stada România lansează ViruProtect cu aromă de căpșuni
Stada România lansează o nouă variantă a deja bine-cunoscutului spray oral ViruProtect STADA, pe cel cu aromă de căpșuni. Prezent pe piața din România... Stada România lansează ViruProtect cu aromă de căpșuni

Stada România lansează o nouă variantă a deja bine-cunoscutului spray oral ViruProtect STADA, pe cel cu aromă de căpșuni. Prezent pe piața din România de mai puțin de un an, ViruProtect STADA a devenit unul dintre aliații noștri de bază împotriva virusurilor din sfera ORL.

ViruProtect acționează prin dezactivarea virusurilor de pe membrana mucoasă și împiedică multiplicarea lor.

Prevenția păstrează sănătatea

Gura, gâtul și nasul sunt poarta de intrare a virusurilor în corp, așa că e nevoie să fim cu băgare de semă ca sa ne protejăm eficient. Și, în plus, să acordăm o atenție sporită igienei mâinilor. Totodată, e nevoie să nu creăm un mediu propice dezvoltarii germenilor si virusurilor care pătrund prin nas, migrează în gât și, încep să se multiplice.

Cum putem acționa ca să ne protejăm?

Înainte de ieșirea din casa și până să ne întâlnim cu alte persoane, putem folosi ViruProtect STADA. Avantajul lui? Grație formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora), noul spray oral ViruProtect STADA cu aromă de căpșuni blochează, dezactivează și protejează împotriva celor mai frecvente virusuri din raceală și gripă.

Cum acționează noul ViruProtect STADA cu aromă de căpșuni?

ViruProtect STADA crează o barieră și protejează cavitatea bucală și gâtul, acolo unde se multiplică cele mai periculoase virusuri de răceală și gripă, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare.

ViruProtect STADA are eficiență de pană la 99.9 % asupra virusurilor de răceală și gripă, intre care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus.

În plus, administrat de la primele semne ale răcelii sau gripei, poate reduce cu până la jumatate durata acestora.

Și nu uita: ViruProtect STADA poate fi administrat de la vârsta de 4 ani, iar aroma de căpșuni este ideală pentru copii.

ViruProtect se găsește în toate farmaciile din România

Spray-ul oral ViruProtect cu aromă de căpșuni poate fi achiziționat din farmaciile din România. El va fi disponibil în flacoan de 20 ml.

STADA Romania este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG și este prezentă pe piața din România din anul 1997 prin Stada M&D SRL și Stada Hemofarm SRL (laborator specializat în testarea produselor pentru companiile grupului Stada, la nivel global).

STADA are un portofoliu variat de produse, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescripție medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care). Anul 2020 a reprezentat un an al transformărilor pentru STADA România, focusul principal fiind integrarea operațiunilor locale ale Walmark România, tranzacție ce a avut loc la nivel global la finele lui 2019 și a fost aprobată local de Consiliul Concurenței pe data de 19.02.2020.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: