SPLEND’OR a lansat noile colecții de vară ale brandurilor internaționale de bijuterii și ceasuri SPLEND’OR a lansat noile colecții de vară ale brandurilor internaționale de bijuterii și ceasuri
Pasiunea pentru bijuterii și ceasuri este un element definitoriu în povestea Splend’or. În 12 ani, Splend’or a reușit să dezvolte o rețea de 44 de... SPLEND’OR a lansat noile colecții de vară ale brandurilor internaționale de bijuterii și ceasuri

Pasiunea pentru bijuterii și ceasuri este un element definitoriu în povestea Splend’or. În 12 ani, Splend’or a reușit să dezvolte o rețea de 44 de magazine, cu cea mai variată selecție de bijuterii din aur și argint, cristale Swarovski, ceasuri Swiss Made și japoneze, branduri renumite pe plan internațional.

Cerceii în forme geormetrice de la Skagen, colierulul supradimensionat de la Swarovski sau ceasurile minimaliste și colorate de la Fossil sunt doar trei dintre piesele statement ale verii 2018.

Tendințele în materie de bijuterii sunt extrem de diverse și permit o abordare stilistică personală.

Colecții spectaculoase de inele, brățări suprapuse și pandative cu mesaje, într-un mix de strălucire și culoare, din aur, argint sau oțel inoxidabil, se numară printre must have-urile sezonului. Nuanțele predominante propuse sunt pe de o parte tonurile pastelate de roz sau galben, cât și inspirațiile din natură, precum albastrul mării sau verdele tropical.

Un colier tip chocker din perle de la Majorica sau seturile sofisticate în trei nuanțe de aur cu pietre prețioase și semiprețioase de la Bliss și Vida, vor adauga eleganță ținutelor destinate evenimentelor speciale.

Pentru pasionații de bijuterii personalizate, vă propunem noua generație de charmuri cu simboluri de la Thomas Sabo și brățările interschimbabile Les Georgettes. Acestea se potrivesc oricărui outfit, prin concepte inovatoare ce au la bază accesorii din piele reversibile și colorate.

Colecțiile de ceasuri fashion de la Fossil, Skagen, Tommy Hilfiger și Emporio Armani se concentrează în aceasta vară în jurul designurilor formidabile, slim si light. Acestea celebrează inovația folosind materiale naturale, sustenabile și culorii vii.

Stil și functionalitate – ne propun brandurile de ceasuri Swiss Made Tissot, Certina, Atlantic și Doxa, prin noile colecții care vor insoti cu succes ținutele de efect ale momentului.

 • InfoCeas

  29/08/2018 #1 Author

  Fiecare om ar trebui sa detina cel putin un ceas deoarece acesta este accentul final pentru o tinuta reusita. Ceasurile de calitate sunt precum vinul, trecerea timpului le ofera mai multa valoare, devenind o oglindire a personalitatii.

  Un ceas care niciodata nu o sa isi piarda din farmec si din eleganta este cel clasic, precum cele din colectiile de la Armani, Tommy Hilfiger, Doxa care au pastrat acea nota clasica, dar au adaugat detalii moderne care insufletesc, balansand armonios modernul si clasicul.

  In alegerea ceasului potrivit puteti sa optati pentru cel cu mecanism quartz deoarece este multe mai comod daca sunteti o persoana mereu pusa pe graba, dar rezistenta lor este mult mai scauzata fata de cele care au mecasnim automatic sau mecanis. Colectionarii de ceasuri prefera mecanismul automatic pentru rezistenta si pentru complexitate, iar designul celor cu mecanism automatic este de obicei unul impresionant.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: