Specialisti de top la nivel local si international din domeniul comertului electronic si marketingului digital, vor participa pe 2-3 aprilie, la Brasov, la ecomTEAM,cel...
ecomteamSpecialisti de top la nivel local si international din domeniul comertului electronic si marketingului digital, vor participa pe 2-3 aprilie, la Brasov, la ecomTEAM,cel mai mare eveniment regional de profil.

Printre speakerii din Romania se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMag.ro, cel mai mare retailer online la nivel local; Dan Bulucea, CEO al Google Romania sau Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania repozitionata recent ca mall al familiei.

Pe de alta parte, in cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media– cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

„Am pregatit o lista importanta de speakeri romani si straini, cei din afara Romaniei provenind in special din Marea Britanie, cea mai dezvoltata piata de marketing digital din Europa. Iar in perioada urmatoare vom adauga si alte nume relevante in domeniu pentru a construi un eveniment cat mai interesant pentru participanti”

Claudiu Vrinceanu, redactorul-sef al Wall-Street.ro

In cadrul conferintei din prima zi a evenimentului vom discuta despre evolutia comertului online, despre tendinte si strategii de vanzari pe internet, in timp ce ziua a doua va fi dedicata workshop-urilor de PPC, SEO, usability, promotii eficiente, marketing afiliat, analytics, email marketing si social media. In paralel cu wokshop-urile, va exista o zona de business lounge in cadrul careia networking-ul inceput in prima zi a evenimentului va continua intr-un mediu relaxat.

Evenimentul organizat de Wall-Street.ro, unul dintre cele mai importante publicatii de business din Romania, si fondat de 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere la nivel local, se va desfasura pe 2-3 aprilie in Brasov, la Hotelul Kronwell. Evenimentul este organizat de WALL-STREET,  iar printre parteneri se regasesc DPD, Visa, Gemius si Cashout.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: