Șosete cu design urban pentru bărbați cool Șosete cu design urban pentru bărbați cool
Șosetele nu mai sunt demult un accesoriu nesemnificativ în garderoba masculină. În prezent, șosetele au devenit elemente esențiale în construirea unui outfit. O pereche... Șosete cu design urban pentru bărbați cool

Șosetele nu mai sunt demult un accesoriu nesemnificativ în garderoba masculină. În prezent, șosetele au devenit elemente esențiale în construirea unui outfit.

O pereche de șosete poate spune multe lucruri despre stilul și personalitatea cuiva. Dungi sau buline colorate, mustăți sau papion, sneakers, ochelari sau aparat foto, bărbos sau madama… sau poate o bicicletă? Indiferent de modelul, culoarea sau designul pe care îl vei alege, atunci când le vei purta vei avea o stare de spirit foarte bună, iar cei care te vor vedea cu siguranță îți vor spune că ești cool.

Porți costum în timpul zilei? Permite-ți să fii îndrăzneț! Mergi cu bicicleta, sau cu trotineta? Perfect! Accesorizează-ți outfit-ul cu șosete de la www.madammitza.com. Vei însenina zilele de toamnă și vei aduce zâmbetul trecătorilor.

mm4Ai chef de sport? Ia-ți skateboard-ul, haine lejere, șosete colorate și hai la o plimbare în parc.

Le poți purta și desperecheate. Arată cool și este deopotrivă practic, pentru că nu mai pierzi timp căutându-i așa-zisa pereche. Vrei să le faci o surpriză și prietenilor tăi? Optează pentru un pachet plin cu șosete colorate, funky și urbane și înveselește-ți gașca de prieteni.

Madam Mitza este un brand românesc îndrăzneț și inovator – asemeni personajului celebru din Bucureștiul de altădată – ce și-a propus să coloreze viețile românilor și să îi determine să trăiască liber, frumos, fără prejudecăți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: