Sorina Boșcu preia conducerea Coresi Shopping Resort Brașov Sorina Boșcu preia conducerea Coresi Shopping Resort Brașov
Începând cu data de 1 ianuarie 2019, Sorina Boșcu preia conducerea Coresi Shopping Resort din Brașov şi coordonează activitatea acestuia, în contextul unei piețe... Sorina Boșcu preia conducerea Coresi Shopping Resort Brașov

Începând cu data de 1 ianuarie 2019, Sorina Boșcu preia conducerea Coresi Shopping Resort din Brașov şi coordonează activitatea acestuia, în contextul unei piețe dinamice a centrelor comerciale. Coresi este cel mai important proiect comercial din Brașov, care anul trecut a generat un trafic peste 10 milioane de vizite. Sorina îl înlocuiește pe Iulian Turuianu, cel care a condus operațiunile centrului timp de aproape patru ani.

Coresi Shopping Resort are un nou DirectorSorina Boșcu preia conducerea activității centrului comercial. Sorina s-a alăturat echipei Ceetrus în anul 2014 și a contribuit, prin misiunea sa de responsabil de leasing, la două proiecte majore pentru companie: dezvoltarea Coresi Shopping Resort și repoziționarea Centrului Comercial Drumul Taberelor într-un hub al comunității.

“Aștept cu nerăbdare să contribui la consolidarea poziției în piață a Coresi Shopping Resort, alături de echipa din Brașov. Vom continua misiunea Coresi de scenă a comunității, loc preferat al brașovenilor, generator de energie pentru întreaga regiune și creăm valoare pentru clienți și comunitate  afirmă Sorina.

În anul 2012, Ceetrus a achiziționat 120 ha din fosta platformă industrială Tractorul, din Brașov. În martie 2015 a fost inaugurată prima fază a proiectului – Coresi Shopping Resort,  cel mai mare centru comercial și de entertainment din centrul țării, având o suprafață totală închiriabilă de 45.000 de metri pătrați. Acesta a devenit într-un timp foarte scurt cel mai atractiv centru comercial din oraș, prin conceptul modern și experiența de cumpărare oferite de cele 5 ancore principale: cumpărături,

divertisment, activități în aer liber, cel mai mare cinema din Brașov și cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Coresi este cel mai mare proiect de regenerare urbană din România. În parteneriat cu orașul, Ceetrus a proiectat dezvoltarea a aproximativ 10% din suprafața utilă a orașului, pentru următorii 8 ani. Coresi Shopping Resort se află în centrul unui nou cartier care oferă facilități comerciale, rezidențiale și de afaceri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: