Sony Mobile dezvăluie noul Xperia E5 Sony Mobile dezvăluie noul Xperia E5
Sony dezvăluie astăzi noul Xperia E5- un telefon inteligent distractiv și ușor de folosit, cu tehnologia superioară a aparatului foto Sony, la un preț... Sony Mobile dezvăluie noul Xperia E5

Sony dezvăluie astăzi noul Xperia E5- un telefon inteligent distractiv și ușor de folosit, cu tehnologia superioară a aparatului foto Sony, la un preț accesibil.

„Xperia E5 este o abordare fără compromis a proprietăților unui telefon inteligent, în această categorie a pieței”, a declarant Tsutomu Sato, director de Marketing, Sony Mobile Communications. „Este dispozitivul perfect pentru cei în căutare de performanță la un preț accesibil, tehnologia camerei și designul acestui telefon inteligent fiind asociate cu dispozitivele mobile de top.”

Performanță pe care te poți baza și putere pentru a face mai mult, grație celor trei elemente: procesor rapid, o memorie bună și durată de viață a bateriei de până la două zile

Având la bază performanța și puterea procesorului MediaTek MT6735, platforma sa avansată Quad-core și capacitatea 4G LTE rapidă oferă o experiență multimedia, de jocuri sau de navigare pe Internet vibrantă și captivantă.

Descărcarea și stocarea conținutului sunt, de asemenea, simplificate, datorită memoriei care poate ajunge la 200 GB, via card microSD, care poate stoca în siguranță aplicații, muzică, imagini sau jocuri.

Xperia E5

Bateria Xperia E5 are o durată lungă de viață, așa că veți putea să folosiți dispozitivul până la două zile, între încărcări. Puteți descărca aplicații, urmări online videoclipuri sau puteți petrece timp pe rețelele sociale, fără a fi nevoie să îl încărcați în mod constant.

Disponibil în negru grafit sau alb, această trăsătură performantă vine ambalată într-o formă elegantă, dispozitivul având doar 8.2mm grosime și cântărind doar 147g, ceea ce îl face extrem de confortabil.

Xperia E5 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, din a doua jumătate a lunii iunie 2016.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: