Sony completează gama EXTRA BASST cu un nou model de căști Sony completează gama EXTRA BASST cu un nou model de căști
Sony prezintă cel mai nou membru din cadrul seriei audio dedicată unei experiențe bass profundă și puternică. Prin extinderea seriei EXTRA BASS cu noile căști... Sony completează gama EXTRA BASST cu un nou model de căști

Sony prezintă cel mai nou membru din cadrul seriei audio dedicată unei experiențe bass profundă și puternică. Prin extinderea seriei EXTRA BASS cu noile căști wireless WH-XB900N cu noise cancelling, Sony le oferă iubitorilor de muzică posibilitatea să asculte melodiile favorite în orice moment cu un sunet puternic și funcționalități ușor de utilizat.

Bass fără sunet de fundal cu WH-XB900N

Noile căști wireless WH-XB900N permit utilizatorilor să audă bass-ul clar, fără să fie deranjați de sunetele exterioare, datorită tehnologiei Digital Noise Cancelling. Aceasta îndepărtează sunetul ambiental și oferă posibilitatea utilizatorilor să audă fiecare detaliu din melodii.

WH-XB900N include o funcționalitate de ”atenție” care permite auzirea zgomotelor din jur. Prin atingerea cupei drepte, volumul scade și permite utilizatorului să audă sunetele ambientale și conversațiile. Prin simpla trecere a degetului deasupra    cupei drepte, utilizatorii pot realiza mai multe acțiuni: play, pauză, înapoi, skip și ajustarea volumului, ceea ce face aceste căști perfecte pentru utilizatorii aflați în mișcare.

Căștile WH-XB900N oferă până la 30 de ore[1] de muzică wireless, permițându-le iubitorilor de bass să asculte muzică atât ziua, cât și noaptea. Căștile WH-XB900N includ o funcție de încărcare rapidă care permite o autonomie de până la o oră, doar după zece minute de încărcare.  

Căștile sunt optimizate pentru Asistentul Google, Alexa Amazon și pentru asistentul nativ al telefonului, precum Siri, oferind astfel o experiență[2] hands-free cu control prin voce. Prin atingerea unui buton personalizat, asistentul vocal preferat poate să pornească melodiile favorite și multe altele.

EXTRA BASS

Seria EXTRA BASS de la Sony este proiectată special pentru a oferi un bass puternic, profund și îmbunătățit, fiind o serie ideală pentru fanii melodiilor de top. Sunetul EXTRA BASSTM de la Sony poate fi experimentat pe o gamă variată de produse, precum boxe wireless portabile, căști și sisteme audio de mare putere.  

În cadrul CES 2019, Sony a anunțat trei noi boxe wireless portabile din această serie, XB32, XB22 și XB12, dar și boxa de mare putere XB72. Cea mai recentă adiție la această gamă sunt căștile WH-XB700. Disponibile din luna aprilie, aceste căști includ o claritate vocală îmbunătățită, asistent vocal și libertate wireless cu o autonomie de până la 30 de ore.

Căștile WH-XB900N vor fi disponibile în albastru și negru, la un preț de aproximativ €250. Acestea vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu luna iulie 2019.

[1] Până la 30 de ore de autonomie cu funcția noise cancellation activată. Pănă la 35 de ore cu funcția noise cancellation dezactivată.
[2] Google este o marcă comercială a Google LLC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: