Sondaj MOL: Jumătate dintre români își spală mașina doar atunci când este foarte murdară Sondaj MOL: Jumătate dintre români își spală mașina doar atunci când este foarte murdară
Jumătate dintre români (52%) își spală mașina atunci când aceasta este foarte murdară și enumeră, printre criteriile de curățare importante, operațiuni precum spălarea pragurilor... Sondaj MOL: Jumătate dintre români își spală mașina doar atunci când este foarte murdară

Jumătate dintre români (52%) își spală mașina atunci când aceasta este foarte murdară și enumeră, printre criteriile de curățare importante, operațiuni precum spălarea pragurilor (81%), aspirarea asistată a interiorului autoturismului (79%) și existența unui serviciu de igienizare a habitaclului (75%).

Datele sunt incluse într-un sondaj efectuat online de MOL România în perioada 13-21 aprilie, pe un eșantion de 556 de respondenți, utilizatori ai cardurilor MultiBonus.

Studiul arată preferința clară a șoferilor pentru spălătoriile auto manuale de tip jet wash (62%), în detrimentul spălătoriilor auto asistate de cartier (17%). Când vine vorba despre alegerea unei spălătorii auto, 44% dintre șoferii intervievați indică timpul de așteptare drept principal criteriu de selecție, fiind urmat de preț (40%), calitatea substanțelor de spălare (39%) și proximitatea față de locuință sau locul de muncă (37%). În cazul respondenților femei, studiul a arătat că proximitatea față de locuință sau locul de muncă joacă un rol mult mai important în alegerea unei spălătorii, fiind al doilea cel mai important criteriu de selecție, după timpul de așteptare.

Dintre cei care menționează calitatea produselor de spălare printre criteriile relevante în alegerea unei spălătorii, 60% spun că substanțele de calitate sunt cele care asigură păstrarea în timp a caracteristicilor vopselei auto, iar 56% înțeleg prin substanțe de spălare de calitate acele produse care lasă zero zgârieturi pe mașină.

Peste 70% dintre respondenți au spus că aleg să își spele mașina seara sau dimineața, cu o preferință mai clară pentru intervalul de seară. O tremie dintre respondenți au spus că își spală mașinile în weekend, când au mai mult timp liber.

MOL România are o rețea de 243 de stații așezate în puncte-cheie de pe tot teritoriul țării. În 47 dintre acestea, clienții pot apela la servicii de spălătorie auto de cea mai înaltă calitate. În reţeaua de stații de servicii a MOL se găsesc 2 tipuri de spălătorii: spălătorii automate cu 6 programe de spălare și spălătorii manuale – concepute în special pentru autoservire şi dotate cu programe de prespălare, spălare, limpezire şi preuscare.

În perioada 26.04-04.07.2021, clienții care aleg să își spele mașina într-una dintre stațiile MOL România pot câștiga premii instant sau premii acordate prin tragere la sorți, bucurându-se în același timp de calitatea germană a noilor substanțe de spălare Kiehl.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: