Solitaire-ul românilor de la Mavenhut ajunge pe Windows Phone Solitaire-ul românilor de la Mavenhut ajunge pe Windows Phone
Lumia va avea în această toamnă un nou joc în portofoliul de aplicații din magazinul virtual. KnockOut Solitaire este bazat pe unul dintre cele... Solitaire-ul românilor de la Mavenhut ajunge pe Windows Phone

Lumia va avea în această toamnă un nou joc în portofoliul de aplicații din magazinul virtual. KnockOut Solitaire este bazat pe unul dintre cele mai populare jocuri de pe Facebook, Solitaire Arena, realizat de studioul român Mavenhut, un business controlat la Bobby Voicu, Cristi Badea și Elvis Apostol.

Blogul http://lumiaconversationsuk.microsoft.com/ anunță faptul că jocul va ajunge pe telefoanele Lumia în luna septembrie a acestui an și va avea ca punct de plecare Klondike Solitaire. Utilizatorii vor putea juca în timp real împotriva altor pasionați ai jocurilor pe telefon din întreaga lume, fiind implicați în turnee în modul multiplayer alături de alți fani Solitaire.

Pe Facebook, Solitaire Arena, primul joc dezvoltat de Mavenhut, are peste un milion de utilizatori, 130.000 dintre aceștia jucându-se în fiecare zi.

Potrivit lui Bobby Voicu, lansarea KnockOut Solitaire, primul joc dezvoltat de Mavenhut pe zona de mobile, va avea loc în cinci piețe europene: Marea Britanie, Germania, franța, Italia și Spania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: