SOLE Luxury Boutique: 6 parfumuri cu efect afrodisiac perfecte pentru luna iubirii SOLE Luxury Boutique: 6 parfumuri cu efect afrodisiac perfecte pentru luna iubirii
Datorită celor două sărbători pentru îndrăgostiți din această lună, atât femeile, cât și bărbații se află într-o permanentă căutare de cadouri care să aducă... SOLE Luxury Boutique: 6 parfumuri cu efect afrodisiac perfecte pentru luna iubirii

Datorită celor două sărbători pentru îndrăgostiți din această lună, atât femeile, cât și bărbații se află într-o permanentă căutare de cadouri care să aducă un zâmbet pe chipul partenerilor. Astfel, pentru o zi de neuitat, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, recomandă o serie de parfumuri ce conțin note afrodisiace, ideale pentru a condimenta momentele romantice de Valentine’s Day și Dragobete.

Aflându-se printre cele mai frecvente cadouri oferite în luna iubirii, reprezentanții ambelor sexe apelează la parfumuri speciale pentru această ocazie, selectând din magazine cu precădere acele arome senzuale care fac simțită prezența purtătorului, oriunde s-ar afla.

Amor AmorAstfel, pentru doamne, SOLE recomandă în această perioadă 3 parfumuri feminine semnate de Cacharel, Thierry Mugler și Paco Rabanne. După cum îi spune și numele, Amor Amor de Cacharel este un must-have la întâlnirile de Valentine’s Day și Dragobete. Datorită aromelor fructate, acesta oferă o notă de eleganță oricărei femei, în timp ce notele de citrice și vanilie își vor face efectul mult dorit. Misterios, senzual și exotic este caracterizat și parfumul Alien, semnat de Thierry Mugler. Efectul afrodisiac este oferit de combinația de iasomie, note lemnoase și ambră, un amestec simplist, însă persistent și ademenitor.

Nu în ultimul rând, o seară romantică reușită poate fi sărbătorită și în prezența apei de parfum Lady Million. Cu note de iasomie și patchouli, ingrediente renumite pentru efectele lor afrodisiace, Lady Million reprezintă o celebrare a femeii puternice, care își cunoaște perfect scopurile.

„Nici gama pentru bărbați nu este mai puțin lipsită de astfel de parfumuri, producători precum Chanel, Jean Paul Gaultier sau Yves Saint Laurent folosind foarte des ingrediente senzuale în notele parfumurilor pentru bărbați. Desigur, fiecare alegere este subiectivă și are la bază mai multe criterii, însă, pentru astfel de ocazii speciale recomandăm acordarea unei atenții deosebite asupra unor ingrediente cheie precum vanilie, lavandă sau cardamon”, a menționat Angela Țiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE. Egoiste

În acest sens, reprezentanta companiei a afirmat că printre cele mai solicitate parfumuri pentru bărbați în această perioadă se numără Egoiste (Chanel), Le male (Jean Paul Gaultier) și Opium (Yves Saint Laurent), toate având la bază ingrediente exotice ce denotă masculinitate.

De asemenea, compania remarcă faptul că, în luna februarie, bugetul mediu alocat pentru cadouri se situează la cca. 220 de lei, în coșurile de cumpărături regăsindu-se, pe lângă parfumuri, și seturi de cosmetice sau ceasuri și bijuterii. Totodată, se observă o creștere și în ceea ce privește solicitarea împachetării premium, astfel încât cadourile să fie livrate deja ambalate într-o cutie specială de cadou, gata de a fi dăruită persoanei dragi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: