Globurile de Aur dau startul sezonului de premii la Hollywood, prin urmare ele sunt si cele care stabilesc primele tendinte in materie de moda...

colaj 2Globurile de Aur dau startul sezonului de premii la Hollywood, prin urmare ele sunt si cele care stabilesc primele tendinte in materie de moda si styling. Iar anul acesta, cele mai multe aprecieri si aplauze le-au primit bijuteriile masive in nuante indraznete de turcoaz.  

Actritele Sofia Vergara si Emma Roberts au fost incluse pe listele cu cele mai reusite aparitii, asta si datorita faptului ca au ales sa-si accesorizeze rochiile negre cu bijuterii din pietre turcoaz masive in combinatie cu diamante delicate. Ambele vedete au fost votate in top 10 “Best in jewelry Golden Globes 2014” . Pe langa faptul ca au adus o pata de culoare tinutelor negre, turcoazele au impus si un plus de eleganta si lux.

Turcoazul este o piatra cu origini indepartate. In Egiptul Antic era considerata piatra vietii, in Orient piatra fericirii, iar in Tibet este piatra nationala, fiind pretuita pentru puterile ei de a aduce sanatate, noroc si protectie impotriva raului. Nu este deci de mirare ca efectul bijuteriilor din turcoaz este atat de spectaculos!

 VEZI colectia de bijuterii turcoaz pe FASHION TRENDS MAGAZINE!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: