Smiley și Andra Gogan concertează la Dragonul Roșu pentru “Ghiozdanul cu Vise” Smiley și Andra Gogan concertează la Dragonul Roșu pentru “Ghiozdanul cu Vise”
Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati sambata, 21 septembrie, intre orele 11.00 si 14.00, la Dragonul Rosu (Parcarea MegaShop) pentru un eveniment special care... Smiley și Andra Gogan concertează la Dragonul Roșu pentru “Ghiozdanul cu Vise”

Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati sambata, 21 septembrie, intre orele 11.00 si 14.00, la Dragonul Rosu (Parcarea MegaShop) pentru un eveniment special care marcheaza finalul campaniei umanitare „Ghiozdanul cu Vise”, in cadrul careia peste 700 de copii au primit ghiozdane si rechizite scolare pentru noul an scolar. 

 Moderat de catre vedeta radio Mihai Morar, evenimentul artistic va incepe in jurul orei 11.00 cu un moment senzational de dans modern oferit de catre Trupa AS. Acesti copii talentati au participat la festivalul international de dans organizat la Moscova, la Balsoi Teatr (Teatrul Mare) si constituie una dintre cele mai premiate formatii de dans modern si traditional din Romania.

 Scena va fi preluata apoi de Andra Gogan tanara cantareata, vloggerita, actrita si cea care a dat voce celor mai iubite personaje din desene animate. Andra Gogan este detinatoare a doua recorduri mondiale: pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil, in care a interpretat 55 de melodii fara intrerupere, si pentru cele mai multe albume lansate de un copil, 16 CD-uri.

 La finalul evenimentului, Smiley unul dintre cei mai populari cantareti pop ai momentului, textier, compozitor si producator muzical, va concerta in fata publicului aducand la viata Ghiozdanul cu Vise prin veselie, dans si multe cantece dedicate celor prezenti.

 Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Rosu si Colentina-Fundeni- Dragonul Rosu.

Niro Investment Group sprijina in mod constant actiuni umanitare care sustin educatia si dezvoltarea noilor generatii. “Ghiozdanul cu vise” este o campanie umanitara lansata de catre Grupul Niro si Dragonul Rosu prin intermediul careia peste 700 de copii primesc ghiozdane si rechizite scolare pentru noul an scolar. Campania se desfasoara in luna septembrie cu sprijinul Asociatiei Oamenilor de Afaceri Chinezi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: