Smart Bill depășește un milion de euro cifră de afaceri în 2016 Smart Bill depășește un milion de euro cifră de afaceri în 2016
Smart Bill, soluția de facturare și gestiune nr.1 în România, anunță depășirea pragului de 1 milion de euro cifră de afaceri pentru 2016, la... Smart Bill depășește un milion de euro cifră de afaceri în 2016

Smart Bill, soluția de facturare și gestiune nr.1 în România, anunță depășirea pragului de 1 milion de euro cifră de afaceri pentru 2016, la un an din momentul atragerii investiției din partea Catalyst România și Gecad Group.  

În 2016, Smart Bill a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst România şi Gecad Group, care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei. În urma investiției, compania a extins echipa și s-a concentrat pe o dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a maximiza creșterea.

De asemenea, compania a continuat să dezvolte soluția Smart Bill Cloud, în care a investit peste 800.000 de euro în ultimii ani, lansând anul trecut versiunea Gestiune Cloud și oferind noi facilități pe toate platformele, inclusiv Mobile.

În 2016, vânzările cloud au fost predominante, compania estimând că această tendință va continua și în acest an.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate, în prezent, de peste 45.000 de clienți, de la PFA-uri, la companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate sectoarele de business, precum servicii și comerț. Peste un milion de documente sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.

„Am reușit să trecem anul trecut de pragul de vânzări de 1 milion de euro, un prag psihologic, de altfel, pentru că intrăm practic într-o ligă superioară. După obținerea investiției de 1 milion de euro, am crescut implicit cheltuielile, pentru a maximiza creșterea. Este foarte util să ai lângă tine oameni precum Radu Georgescu sau Marius Ghenea, care ne sunt de un real ajutor în luarea deciziilor importante, deoarece astfel trecem mai ușor peste noile provocări de care ne lovim odată cu creșterea. Ne așteptăm ca până la finalul acestui an să ajungem la break-even, momentul în care veniturile vor depăși cheltuielile”, a declarat Radu Hasan Co-founder & CEO Smart Bill.

În 2017, Smart Bill estimează o creștere a vanzărilor cu peste 25%, iar obiectivul companiei pe termen mediu este de a menține o creștere anuală de câteva zeci de procente.

„Pregătim lansarea unor surprize în acest an, care vor revoluționa piața și credem ca vor deveni o referință pentru tot ce înseamnă software cloud pentru IMM-uri. Sunt foarte mândru de echipa Smart Bill și am încrederea că vom reuși să ne impunem ca o companie de referință în Sibiu și nu numai”, a adăugat Radu Hasan.

Înfiinţat în 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, Smart Bill este astăzi cea mai apreciată soluţie de facturare de pe piaţa locală.

În prezent, echipa Smart Bill numără 45 de angajați, urmând să se extindă până la finalul anului la aproximativ 60 de persoane.

Bine de știut!

Dezvoltat în 2007, de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, Smart Bill este în prezent cel mai utilizat și cel mai apreciat program de Gestiune și Facturare de pe piața din România, cu peste 45.000 de clienți.

Smart Bill se adresează unei plaje mari de clienți, de la PFA-uri, companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate domeniile de business. Prin intermediul Smart Bill se emit lunar peste 1.000.000 de facturi și se facturează peste 2 miliarde de euro anual.

În 2014, compania sibiană Intelligent IT, furnizorul programului Smart Bill, a lansat versiunea de facturare cloud, un punct important în dezvoltarea pe termen lung a brandului. Doi ani mai târziu, Smart Bill își completează portfoliul de servicii cloud cu opțiunea Gestiune Cloud.

În 2016, Smart Bill a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst Romania şi Gecad Group,  care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: