Smart Atletic, gata de startul Herbalife Brașov Triathlon Smart Atletic, gata de startul Herbalife Brașov Triathlon
Asociaţia Clubul Sportiv Smart Atletic anunță startul celei de-a treia ediții a Herbalife Brașov Triathlon 2015. Evenimentul sportiv, organizat cu sprijinul Federaţiei Române de... Smart Atletic, gata de startul Herbalife Brașov Triathlon

Asociaţia Clubul Sportiv Smart Atletic anunță startul celei de-a treia ediții a Herbalife Brașov Triathlon 2015. Evenimentul sportiv, organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, va avea loc în data de 19 iulie, în orașul Brașov, unde sunt așteptați peste 500 de de participanți, precum și peste 10.000 de spectatori si iubitori ai sportului în aer liber.

“Herbalife Brasov Triathlon este o competiție cu un caracter unic printre concursurile de triatlon din România și țările învecinate, atât prin gradul de dificultate al traseului, cât și prin frumusețea acestuia. Participanții vor urma un traseu spectaculos, care pornește de la lacul Codlea, trece prin Poiana Brașov și se termină în Piața Sfatului din Brasov. Anul acesta avem alături de noi un nou sponsor, compania internațională de nutriție Herbalife România, în calitate de partener principal”

Vlad Stoica, Președintele Asociaţiei Clubul Sportiv Smart Atletic

„Triatlonul Herbalife are deja o istorie la nivel mondial, cele mai cunoscute evenimente de acest gen fiind Triatlonul Herbalife din Los Angeles, votat „Top Destination Triathlon” și Triatlonul Herbalife din Gdynia Polonia, care la cea de-a șasea ediție a reunit peste 1.600 de participanți iar în anul 2015 a luat licența IronMan. Şi în România, Triatlonul Herbalife se află la a doua ediție. Suntem extrem de încrezători că acest parteneriat va pune bazele unei frumoase tradiții a triatlonului în Brasov, constituind în același timp un îndemn la mișcare pentru toții iubitorii de sport din România”

Liviu Irimia Marketing Manager Herbalife România

Triatlonul va avea loc duminică 19 iulie, în orașul Brașov și va presupune parcurgerea succesivă a trei probe – înot, bicicletă și alergare. Vor exista două tipuri de distanțe: Distanța Olimpică (1,5 km înot, 47 km bicicletă, 8 km alergare) și Distanța Sprint (500 m înot, 27 km bicicletă, 4 km alergare).

Concurenții se pot înscrie la categoria Individual sau Ștafetă, pentru ambele tipuri de distanțe. Probele de alergare și de ciclism se vor desfășura pe asfalt, iar proba de înot în lacul Codlea. Înscrierile se pot face până pe 12 iunie.

Imaginea Herbalife Brașov Triathlon 2015 este Ciprian Bălănescu, Multiplu Campion Național la Duatlon și Triatlon proba olimpică. „Mă bucur să fiu alături de Asociația Clubul Sportiv Smart Atletic și de Herbalife la ediția din 2015 a Triatlonului din inima Transilvaniei. Este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România și mă bucur să particip și anul acesta. Sper să fie alături de mine la start tot mai mulți concurenți. Mi-aș dori ca românii să facă din mișcarea în aer liber o “tradiție” și să accepte tot mai des provocarea de a se întrece pe ei înșiși cu fiecare concurs la care se înscriu!” a declarat Ciprian Bălănescu.

Triatlonul va avea un concept fresh, cu o serie de activități și invitați speciali, care se alătură inițiativei pentru a promova importanța mișcării pentru sănătate.

Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2011 și 2013, a acceptat provocarea triatlonului și va organiza chiar în ziua evenimentului o sesiune specială de antrenament și fitness pentru cei prezenți în Piața Sfatului din Brașov. “Sportul te pune, în permanență, în competiție cu tine și te obligă să-ți depășești limitele. Mă bucur să fiu alături de cei care se înscriu într-o competiție atât de dificilă și frumoasă, așa cum este un triatlon” a declarat Anca Bucur.

Anca Bucur

Sprijin pentru comunitate

Herbalife Brasov Triathlon 2015 are o importantă componentă de responsabilitate socială, o parte din fondurile strânse cu ocazia evenimentului urmând a fi direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5, fiind destinate amenajării unui teren de sport complet.

După reamenajarea terenului de sport care a avut loc anul trecut cu ajutorul fondurilor strânse la Triatlonul Herbalife Buftea, cei 50 de copii din Centru vor beneficia, cu ajutorul competiției Herbalife Triathlon Brasov 2015, de un teren de sport complet, cu facilități și echipamente sportive pentru a putea face mișcare într-un mediu dotat și curat.

“Programul umanitar Casa Herbalife, parte din platforma globală Herbalife Family Foundation, are ca beneficiar în România Centrul de primire în regim de urgență Cireșarii II din sectorul 5, unde am derulat atât programe de reabilitare a așezământului, cât și programe de îmbunătățire a nutriției celor peste 50 de copii aflați în plasament. Este important ca acești copii să poată face mișcare în aer liber într-un mediu curat, pentru a avea un stil de viață sănătos și activ”

Liviu Irimia, Marketing Manager Herbalife România

Herbalife sprijină Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics 2015 și cu această ocazie, a fost stabilit un parteneriat local de susținere a echipei de 27 de sportivi din România care va participa la Jocurile Mondiale.

În acest context, doi sportivi Special Olympics vor lua startul la Triatlon și vor forma echipe de ștafetă împreuna cu reprezentanți ai companiei Herbalife și Membri Independenți Herbalife. Peste 80 de membrii independenti și angajați Herbalife din toată țara vor participa la triatlon, purtând pe echipament un mesaj de susținere Special Olympics.

Inițiativa promovează obiectivele Fundaţiei Special Olympics, organizație care contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: