Shopping până la miezul nopții și reduceri exclusive la Extravaganza Sales Party Shopping până la miezul nopții și reduceri exclusive la Extravaganza Sales Party
Băneasa Summer Fest continuă cu cea mai tare petrecere în orașul cumpărăturilor! Nu ai voie să ratezi Extravaganza Sales Party în Băneasa Shopping City!... Shopping până la miezul nopții și reduceri exclusive la Extravaganza Sales Party

Băneasa Summer Fest continuă cu cea mai tare petrecere în orașul cumpărăturilor! Nu ai voie să ratezi Extravaganza Sales Party în Băneasa Shopping City! De pe 17 până pe 19 iunie, ai parte de oferte speciale și discounturi exclusive în peste 100 de magazine partenere. Un maraton de shopping creat special pentru tine care va debuta vineri cu o petrecere spectaculoasă!

 Vineri, 17 iunie, la ora 18, fii gata de cumpărături în ritm de petrecere! Magazinele vor rămâne deschise până la miezul nopții, iar tu te vei bucura de muzică cool, reduceri importante, concursuri cu premii instant, cocktailuri fresh și prosecco rece. Găsește-ți inspirația sau află ultimile tendinte direct din prezentările de modă de pe catwalk-urile live.

Pentru a te bucura de toate surprizele pe care ți le-am pregătit ține-ți telefonul aproape! Nu uita să-ți scanezi bonurile de cumpărături și să te bucuri de toate beneficiile pe care ți le punem la dispoziție prin aplicația CITY iLOVE.

Nu rata cel mai fashionable weekend! Trei zile de cumpărături și super reduceri în Băneasa Shopping City, doar la Extravaganza Shopping Party!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: