Sheraton București a investit un sfert de milion de euro în proiectul Skyview Pool SPA – Galerie FOTO Sheraton București a investit un sfert de milion de euro în proiectul Skyview Pool SPA – Galerie FOTO
Hotelul Sheraton București, parte a lanțului Marriott International, anunță lansarea mult așteptată a piscinei Skyview Pool SPA. Proiectul Skyview Pool, gândit să completeze perfect... Sheraton București a investit un sfert de milion de euro în proiectul Skyview Pool SPA – Galerie FOTO

Hotelul Sheraton București, parte a lanțului Marriott International, anunță lansarea mult așteptată a piscinei Skyview Pool SPA.

Proiectul Skyview Pool, gândit să completeze perfect experiența Sheraton din inima Bucureștiului, a insemnat o investitie de aproape un sfert de milion de euro si o echipa dedicata timp de mai bine de jumatate de an.

“Piscina Skyview Pool era un pas firesc în evoluția Sheraton Bucharest Hotel. Ca și hotel de 5 stele, apreciat de clienți pentru calitatea serviciilor și pentru experiența oferită, am simțit că era nevoie să completăm oferta de facilități cu una dintre cele mai solicitate atracții. Suntem gata să întampinăm oaspeții într-un spațiu cald, cochet, comod, cu o piscină numai bună pentru relaxare sau sesiuni de hidromasaj. Liniște, apă incălzită, ambientul intim, acestea sunt ingredientele care fac din oaza noastră noul loc preferat din cadrul Sheraton Bucharest Hotel”

Daniel Ben-Yehuda, Directorul General al hotelului

Noua facilitate a fost creată ca un spațiu de relaxare, cu panoramă atât spre oraș cat și spre cer. Skyview Pool este prevazută cu sistem de înot contra curentului de aer sau apă, trei zone de hidromasaj, precum și două fântani pentru masaj cervical. Toate acestea într-o piscină cu apă încalzită la o temperatură optimă.

Skyview Pool SPA se găsește la etajul doi al hotelului din centrul Bucureștiului. În sezonul rece, oaspeții se pot relaxa doar la interior, pe șezlonguri de design, extrem de comode, iar pe timpul verii va fi creată o extensie a zonei de relaxare în aer liber, pe terasă.

Astfel, piscina Skyview întregește zona de health a Sheraton, compusă din sala de fitness, care a beneficiat de un upgrade total, fiind dotată cu aparate de ultimă generatie, precum și din zona de SPA, creată alături de partenerii de la Thaico SPA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: